Incepe primul Mercur retrograd 2022. Cum sa te descurci! Ce perspective se schimba? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Incepe primul Mercur retrograd 2022. Cum sa te descurci! Ce perspective se schimba?

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Incepe primul Mercur retrograd 2022. Cum sa te descurci! Ce perspective se schimba?
primul Mercur retrograd 2022

Numaratoarea inversa a inceput! In curand vom avea primul Mercur retrograd 2022, din seria de patru. In 14 ianaurie, Mercur intra in miscare retrograda in Varsator. In aceeasi zi face cuadratura cu Uranus, stimuland cuatradura dintre Saturn si Uranus care ne influenteaza la nivel colectiv inca din 2021.

De vreme ce Mercur este retrograd, nu este aceasta directia finala. Totusi, este foarte important sa dai atentie acestui aspect cand Mercur revine direct. Deschide ochii pentru a vedea ceea ce ai omis candva.

Un alt aspect important este faptul ca si Venus este retrograd in aceasta perioada, dubland doza de momente tulburi. Nu este un lucru obisnuit sa avem doua planete natale in miscare retrograde in acelasi timp. Ceea ce ne va schimba perspectiva realitatii, spun astrologii. Impreuna, Mercur si Venus retrograde ne vor cere sa regandim, sa remodelam si sa transformam modul de a gandi si de a comunica in relatii. Cu siguranta vor aduce la suprafata lucruri din trecut care trebuie regandite. Modelele emotionale, comunicarea negativa trebuie prelucrate. Suntem provocati sa abordam lucrurile dintr-o cu totul alta perspectiva. Mergi cu valul si ai curajul sa fii deschis la minte!

Te mai poate interesa: Despre MERCUR RETROGRAD 2022. Cum te afecteaza daca esti semn de FOC, AER, APA sau PAMANT?

Mercur porneste din Varsator si ajunge in Capricorn

Aceste doua semne aduc energii extrem de diferite, cee ace inseamna ca aceasta miscare retrograda ne va aduce cateva smucituri in comunicare. Mercur in Varsator inseamna minte deschisa si receptivitate la idei noi.

O modalitate prin care te poti pregati pentru dansul retrograde al Planetei comunicarii este sa privesti inapoi spre perioada 30 ianuarie – 19 februarie 2021, cand s-a petrecut un al Mercur retrograd in Varsator. Orice teme, confuzii s-au petrecut atunci, ar putea reaparea, dar de data aceasta trebuie sa fii putin mai constient de ceea ce se intampla. Intreaba-te daca exista modalitati mai bune de a face fata acestor greutati. Exista cineva caruia sa ii poti cere sprijinul?

Cand Mercur ajunge in Capricorn, in 25 ianuarie, energia devine si mai profunda. Capricornul este un semn serios, atent, muncitor. Dar nu trebuie sa uita ca uneori face bine sufletului sa te opresti sa mirosi trandafirii. Exista viata dupa munca! Foloseste-te de acest retrograd pentru a te relaxa putin.

Nu rata nici: Mercur retrograd 2022. Ghid de suprevietuire pentru CELE PATRU retrogradari ale lui Mercur

“Cutremure” din senin!

Concomitent cu Mercur si Venus retrograde se mai petrec cateva evenimente celeste care pot zgudui putin atmosfera. Cuadratura cu Uranus poate cauza perturbari in ceea ce priveste telefoanele, computerele, retelele sociale. Mai mult, apropierea acestei cuadraturi de Saturn, planeta autoritatii, poate aduce conversatii mai tensionate legate de cariera sau cu figure cu autoritate (sefii, reprezentati ai statului etc.)

Ziua de 23 ianuarie pare a fi cea mai calma in tot acest tranzit. Soarele se conecteaza cu Mercur, dand planetei putere de comunicare. Apar momente “aha!” care ofera un mic respire in aceasta perioada de retrogradare. In aceasta zi poti gandi limpede pentru a duce lucrurile la bun sfarsit.

Cum “supravietuim” tranzitului retrograd al lui Mercur prin Varsator si Capricorn?

Iata cateva sugestii:

  • Mai mult timp petrecut in natura
  • Fa curatenie acasa sau la birou
  • Verifica de mai multe ori adresele de mail, textele pe care le trimiti
  • Ia-ti o marja mai mare ca sa nu intarzii undeva
  • Revizuieste, reconfigureaza, refa!

Si nu uita, orice mutare inainte incepe cu primul pas facut inapoi. Iar Mercur retrograd ne ofera aceasta sansa!

Sursa: refinery29.com

Foto: Depositphotos.com

Data articol: 12/01/2022