Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscop special: Energicul Marte in eficienta Fecioara, 29 iulie – 14 septembrie 2021. ATENTIE! Urmeaza atacuri critice sau eficienta maxima?

28 iulie 2021, , Vizualizări:
Marte in Fecioara 2021

A doua parte verii da startul unei energii specifice care aduce munca din plin dar si rezultate. Pentru vara lui 2021, un mare “responsabil” pentru aceasta dinamica este Marte, planeta energiei, impulsurilor si actiunii care intra in harnica si eficienta zodie Fecioara intre 29 iulie si 14 septembrie 2021. Marte, planeta energiei, este prima planeta ce intra in Fecioara si da startul unui efect de domino.

Marte este planeta asociata cu energia, puterea, agresivitatea, impulsurile, actiunile si guverneaza competitiile, razboaiele si activitatile fizice.

Marte si Fecioara par foarte diferite la suprafata. Marte este direct, impulsiv si nerabdator, in timp ce Fecioara este atenta, practica si orientata pe detalii. Cu toate acestea, cele doua au in comun o agerime care poate fi combinata ca sa ne creasca productivitatea. De aceea acest tranzit este excelent pentru a face lucrurile, a le finaliza, a avansa in ce ne propunem – este o combinatie unica de foc cu eficienta.

Cu Marte aici, aproape intreaga noastra energie se indreapta spre jobul de zi de zi, spre rutinele zilnice si spre intalniri eficiente. Vom realiza foarte multe in acest tranzit, este energia ideala pentru orice om caruia ii place sa puna el mana si sa faca treaba buna. Problema este ca uneori nu prea stim cand sa ne oprim. Marte in Fecioara poate avea tendinta de a ne epuiza in eforturile depuse de a face totul perfect si rapid. Nu uita, deci, sa te odihnesti!

Marte va prelua din calitatile tipice ale Fecioarei si aceasta energie ne va influenta pe toti.

Primul efect este ca vom avea mult mai multa energie intelectuala in timp ce logica si ratiunea ne vor domina actiunile. Pasiunea de a face lucrurile impecabile va fi mai puternica si cu siguranta va aduce rezultate uimitoare pentru fiecare dintre cei care coopereaza cu aceasta energie.

In caz contrar, daca inca doresti sa fii in starea de vara si vacanta, sa ai focusul pe orice altceva mai putin munca multa, rapida si eficienta, vei avea un tranzit mai dificil pana in septembrie!

Atat Marte cat si Fecioara urasc sa piarda timpul, chiar daca la fiecare este din motive total diferite. Marte este intotdeauna pe graba si Fecioara este o experta a eficientei. Cand cele doua isi combina puterile, realizarile rapide si focusate devin esenta jocului. De aceea Marte in Fecioara da o perioada extrem de buna de a trece si rezolva orice sarcina lasata in amanare pana acum.

Cum suntem cand Marte este in Fecioara?

Marte este planeta lui “a face” iar Fecioara este zodia despre “a face eficient”. Cand Marte se muta in Fecioara, devenim capabili sa vedem unde avem de inlaturat erorile in propria munca pentru a avea randament si a face totul cat de repede se poate. Sarcinile vor fi gestionate mai usor, castigand timp sa dezvoltam noi abilitati.

Fecioara raspunde si de sanatate si imbunatatire a conditiei fizice, ceea ce inseamna ca Marte in Fecioara ne poate face sa ne decidem sa mergem la sala, sa facem un sport, sa mergem mai mult pe jos, sa mancam mai sanatos sau sa ne uitam mai atent cum stam cu sanatatea mentala, emotionala sau fizica. Marte in Fecioara ne face sa iubim rutina, deci planurile pe care le facem acum au mari sanse sa ramana permanente.

Atentionare : atacurile critice pot fi frecvente acum, pentru ca Marte are o energie de razboinic ce ataca cu usurinta, iar Fecioara critica pentru ca asa este ea, chiar daca nu o face cu rea intentie. De aceea, pentru noi va fi usor sa fim carcotasi si sa ne exprimam agresiv. Tensiunile pot clocoti daca suntem frustrati din cauza ineficientei sau a lipsei de control. Dorind sa fim cat mai buni in ce facem, putem avea tendinta de a ne indrepta nevoia de perfectiune spre propria persoana, devenind autocritici in exces.

Avem nevoie de rabdare, de constientizare, de toleranta ca sa evitam conflictele in acest tranzit.

In loc sa ne focusam pe ce fac altii gresit, trebuie sa folosim acest timp productiv sa facem lucruri pozitive rapid, eficient si care necesita atentie pe detalii. Marte in Fecioara ne ajuta sa ne echilibram bugetele, sa planificam pentru viitor, sa invatam abilitati profesionale noi, sa vanam un nou job. Nu exista un tranzit mai bun pentru a avea grija pana la capat de orice business sau de a incepe un nou proiect decat Marte in Fecioara !

Cu Marte in Fecioara, si noi suntem : eficienti / practici / orientati pe obiective mari / focusati / devotati / smeriti / atenti / ordonati / grijulii / competenti

Cum iti influenteaza zodia tranzitul Marte in Fecioara?

Cand Fecioara este vizitata de Marte, vedem cum arata puterea intelectuala in actiune. Gandirea este extrem de logica si rationala. Ideile subtile si aventuroase vor primi detalii practice. Dorinta pentru dragoste si afectiune este prezenta dar ea poate fi ascunsa sau chiar neglijata din cauza circumstantelor externe. Fecioara este zodia care prefera sa gandeasca de doua ori ca sa nu se dea vina pe ea niciodata.

Marte in Fecioara inseamna discretie, inseamna atentie mutata spre mediul profesional unde exista extrem de mare practicalitate si eficienta, inseamna abilitatea de a gasi parteneri de drum si munca productivi si eficienti.

Dar ce inseamna pentru zodia ta Marte in Fecioara?

Marte in Fecioara 2021 pentru: Berbec

Curajosul si asumatul Marte, planeta energiei, se muta in Fecioara pana pe 14 septembrie si in sectorul tau ce tine de munca si sanatate. Ai o buna perioada de timp in care vei fi sustinut din plin sa iti canalizezi energia in exces pentru binele corpului tau dar si sa implementezi toate acele idei pentru munca ta ce vor cunoaste rezultate eficiente, totul mergand ca uns, in flux, daca asta este ceea ce iti doresti si tu.

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 29 iulie 2021

Zodiac chinezesc LUNAR august 2021. Noi energii interpretate de inteleptii din Orient pentru zodia ta!

Evenimente astrologice AUGUST 2021. Luna noua in Leu, Portalul Leului, Luna plina albastra. Esti pregatit?

Marte in Fecioara 2021 pentru: Taur

Esti pregatit sa iti sufleci manecile pentru treaba, Taurule? Marte, planeta curajoasa si razboinica se muta in Fecioara pana pe 14 septembrie si iti motiveaza si energizeaza sectorul creativ al vietii tale. Vei primi o cantitate in plus de energie de la Marte pe care o poti arde si canaliza eficient spre tot ce inseamna arta, scris, cantat si abilitati creative. Acestea vor avea un rol important in directia ta profesionala, deci foloseste aceasta sansa !

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 29 iulie 2021

Zodiac chinezesc LUNAR august 2021. Noi energii interpretate de inteleptii din Orient pentru zodia ta!

Evenimente astrologice AUGUST 2021. Luna noua in Leu, Portalul Leului, Luna plina albastra. Esti pregatit?

Marte in Fecioara 2021 pentru: Gemeni

Sa nu fii surprins daca devii un obsedat perfectionist pe sectorul tau de acasa pentru ca motivationalul si energicul Marte se muta in Fecioara pana pe 14 septembrie si in zona ta domestica. Vei avea o energie suplimentara pe care ar fi bine sa o directionezi in activitati de orice natura casnica. De la reparatii acasa pana la noi amenajari, rezultatele nu se vor lasa asteptate si vei fi ca o sageata bine tintita. Daca simti o fierbinteala emotionala din pricina energiei in exces de la Marte, directioneaz-o imediat in gradinarit sau in alte activitati importante la domiciliu.

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 29 iulie 2021

Zodiac chinezesc LUNAR august 2021. Noi energii interpretate de inteleptii din Orient pentru zodia ta!

Evenimente astrologice AUGUST 2021. Luna noua in Leu, Portalul Leului, Luna plina albastra. Esti pregatit?

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.