Evenimente astrologice AUGUST 2021. Luna noua in Leu, Portalul Leului, Luna plina albastra. Esti pregatit? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Evenimente astrologice AUGUST 2021. Luna noua in Leu, Portalul Leului, Luna plina albastra. Esti pregatit?

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Evenimente astrologice AUGUST 2021. Luna noua in Leu, Portalul Leului, Luna plina albastra. Esti pregatit?
Evenimente astrologice AUGUST 2021 - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - blue-259458_1920

Evenimente astrologice AUGUST 2021. Luna august incepe in forta. Chiar din a doua zi vom fi martorii unui eveniment extrem de rar si totodata special. Mercur se va pozitiona fix in mijlocul discului solar (asa cum il vedem noi de pe Pamant). Soarele este in Leu (zodia lui preferata), la fel si Mercur, sporind magia, comunicarea, verva si agilitatea. Cele doua se afla sub puternica influenta a lui Saturn cel retrograd in Varsator. Totul trebuie facut cu prudenta, caci orice forma de a iesi in evidenta poate starni invidia cuiva.

Deschiderea portalului Leului

Luna noua din august se petrece in Leu si este considerata cea mai buna Luna noua a anului. Ea are puterea de a intrerupe puternicele energii ale lui Uranus aflat in Taur. Si nu este doar o simpla Luna noua in Leu. Este una care se petrece chiar pe 8 august (8.8), ziua in care se deschide Portalul Leului. Asadar, luna august nu este un moment pentru a fi nesabuit sau frivol, caci altii ar putea fi afectati mai mult decat crezi.

Venus in Fecioara pana spre mijlocul lunii isi doreste mai multa atentie indreptata catre familie, casa, partener. Din 11 august, Mercur i se alatura si el, aducand mai multa meticulozitate, mai multa organizare. Mercur in Fecioara este despre a-i ajuta pe ceilalti. Iar daca iti doresti o schimbare in viata ta, atunci incearca sa fii mai practic.

Horoscop special: Jupiter, planeta norocului, se muta pentru ultima oara in Varsator! Ce aduce zodiilor Marele Benefic?

Venus in Balanta

Din 16 august, Venus vine acasa, in Balanta. O perioada de sensibilitate crescuta, dar si de armonie si diplomatie. De asemenea, Marte cel razboinic sta in Fecioara toata luna august, unde va sosi si Soarele, in 22 august. Creste dorinta de actiune, de a practica hobby-uri, de a avea mai multa atentie de starea de sanatate.

Horoscop special: MERCUR in LEU 28 iulie – 11 august 2021. O NOUA SANSA! Afla pentru ce!

A doua Luna plina in Varsator

In aceeasi zi in care Soarele intra in Fecioara, se petrece Luna plina in Varsator. Este a doua Luna plina in Varsator, dupa cea petrecuta in iulie. De aceea poarta si denumirea de Luna plina albastra. De data aceasta Luna plina se petrece sub puternica influenta a energiilor lui Jupiter. Vei resimti mai multa caldura, mai mult optimism.

Ultimul, dar nu cel din urma eveniment al lunii august este trecerea lui Mercur in Balanta (30 august), acolo unde il asteapta Venus. Se incheie o luna glorioasa in care dragostea se manifesta cu creativitate, in care totul este posibil doar daca actionezi cu precizie si atentie.

Imagine de Reimund Bertrams de la Pixabay

Data articol: 27/07/2021