Horoscop special: 3 zodii pentru care 19 noiembrie 2023 este o zi foarte NOROCOASĂ. Verifică dacă ești în top! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop special: 3 zodii pentru care 19 noiembrie 2023 este o zi foarte NOROCOASĂ. Verifică dacă ești în top!

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Horoscop special: 3 zodii pentru care 19 noiembrie 2023 este o zi foarte NOROCOASĂ. Verifică dacă ești în top!
zodii pentru care 19 noiembrie 2023 este foarte NOROCOASĂ
Credit foto: Depositphotos.com

Dacă ziua de 18 noiembrie 2023 a stat sub semnul marii întâlniri dintre Soare și Marte, după 32 de ani, în Scorpion, ziua de duminică, 19 noiembrie 2023, este marcat de mutarea asteroidului Pallas în Scorpion. Acest evenimente sunt menite să te ajute să începi să vezi că cel mai mare succes al tău va veni întotdeauna din ceea ce te pasionează. Această energie te inspiră să-ți amintești că singurul lucru demn pentru care să lupți este cel pentru care simți că merită.

Iată care sunt zodiile pentru care 19 noiembrie se anunță foarte norocoasă

BERBEC

Săptămâna aceasta, energia te-a încurajat să te concentrezi pe ceea ce trebuie să se schimbe, să fie eliberat sau să fie transformat în bine. Energia Scorpionului guvernează toate aspectele transformării, inclusiv finanțele, în special cele din moștenire, divorț sau căsătorie. Acesta este un moment pentru tine să te reconectezi cu ceea ce ești cu adevărat pasionat, recunoscând că nu toată lumea ar putea să aprobe sau să-i placă adevărul tău. Nu contează dacă trăiești calea vieții despre care știi că este destinată ție.

Avem Soarele în Scorpion, am avut Lună nouă în Scorpion, precum și conjuncție Soare-Marte tot în Scorpion. Acum asteroidul înțelepciunii, Pallas, se mută în Scorpion. Este important să încerci să reziști schimbării. Chiar dacă apare ceva care pare că nu este ceea ce ți-ai dorit sau sperat, încearcă să-l vezi ca pe o redirecționare binecuvântată din univers.

Pentru munca ta, nu sta pe marginea vieții. Îndreapta-ti energia către pașii mici pe care îi poti face pentru a profita de ceea ce iti doresti sau de schimbarea pe care vrei să o inițiezi în viața ta. De asemenea, te poate ajuta să reflectezi asupra modului în care relația romantică în care te afli afectează deciziile pe care le iei pentru viața ta, deoarece esti îndrumat să participi la o actualizare masivă a vieții tale. Trebuie să te asiguri că ești pe deplin sprijinit de toți cei care spun că sunt în jurul tău.

Vești noi pentru zodii? Avem 12 sau 13 semne zodiacale? Cum s-ar schimba horoscopul

EVENIMENT astral: Pallas în Scorpion – 19 noiembrie 2023. Ce puteri ne scoate la lumină asteroidul înțelepciunii

Cele 3 zodii cel mai probabil să fie atrase într-un triunghi amoros

FECIOARĂ

Există un timp în care să stai pe spate și să lași lucrurile să se întâmple și apoi este spațiul în care ești chemat să acționezi și să rămâi bine. Acest loc în care îți stai pe poziție nu este întotdeauna ceva care îți vine în mod natural, deoarece poți avea tendința să vrei să pui nevoile altora înaintea nevoilor tale sau să inconjori pe toată lumea cu acea energie vindecătoare. In acest moment, trebuie să iti permiti să susții ceea ce este important pentru tine, ceea ce înseamnă cel mai mult pentru că universul trebuie să știe adesea că esti dedicat căii destinate pentru tine.

Sectorul tau de comunicare va fi în vogă, deoarece Pallas intră în semnul intens și transformator al Scorpionului. Nu numai că va trebui să rămâi pe poziție și să lupți diplomatic pentru ceea ce vrei, dar va fi și nevoie de onestitate radicală și vulnerabilitate emoțională. Nu iti fie teamă să îi lasi pe alții să iti vada adevărata versiune, deoarece aceasta poate fi singura carte pe care ai ținut-o aproape, dar și cea care va face toată diferența. Asigura-te că tot ceea ce susții, crezi cu adevărat și ești pasionat. Nu există energie neutra în această săptămână, deoarece uneori se reduce cu adevărat la totul sau la nimic.

Vești noi pentru zodii? Avem 12 sau 13 semne zodiacale? Cum s-ar schimba horoscopul

EVENIMENT astral: Pallas în Scorpion – 19 noiembrie 2023. Ce puteri ne scoate la lumină asteroidul înțelepciunii

Cele 3 zodii cel mai probabil să fie atrase într-un triunghi amoros

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 18/11/2023