Cele 3 zodii cel mai probabil să fie atrase într-un triunghi amoros - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cele 3 zodii cel mai probabil să fie atrase într-un triunghi amoros

Sfatulparintilor » Totul despre zodii » Cele 3 zodii cel mai probabil să fie atrase într-un triunghi amoros
zodii atrase într-un triunghi amoros
Credit foto: Depositphotos.com

În epoca „întâlnirilor prin rotație”, romanticii fără speranță ai lumii se luptă. Întâlnirea cu mai multe persoane deodată poate părea copleșitoare pentru fetele iubite ale zodiacului, dar pentru Gemeni, Balanță și Săgetător, a fi implicat într-un triunghi amoros este o modalitate ușoară de a împiedica viața lor matrimoniale să aibă un moment plictisitor.

Haosul de a rămâne blocat într-o încurcătură romantică nu este pentru toată lumea, dar aceste trei zodii se bucură de stimulare. Pentru ei, întâlnirile tind să fie mai mult despre explorarea opțiunilor lor, decât să se stabilească cu cineva imediat. În timp ce unii îi pot considera indeciși, ei nu se grăbesc să ia decizia de a-și tăia toți potențialii pretendenți. În schimb, Gemenii, Balanța și Săgetătorul preferă să se întâlnească până când găsesc pe cineva care le atrage cu adevărat atenția. Fete iubite, luați notițe.

Gemeni: Doar te-ai plictisit, iubito

Ca semn de aer mutabil al zodiacului, curiozitatea ta tinde să preia conducerea în afacerile tale romantice. Ca rezultat, s-ar putea să te trezești implicat în mai multe relații în același timp. În dragoste, încerci să nu te iei prea în serios și, ca cineva căruia îi place să se angajeze în conversații stimulatoare, poți să te convingi cu ușurință în (sau în afara) relațiilor fără prea mult efort. Aceasta poate fi o binecuvântare și un blestem, pentru că alții s-ar putea să nu ia comportamentul tău cochet la fel de ușor ca tine.

Bucura-te de distracția de a avea o viață de întâlnire interesantă, dar asigura-te că iti folosesti abilitățile de comunicare de vârf pentru a elimina orice confuzie sau neînțelegere între iubiți.

EVENIMENT astral: Pallas în Scorpion – 19 noiembrie 2023. Ce puteri ne scoate la lumină asteroidul înțelepciunii

Cele 5 schimbări principale care apar după trezirea spirituală

Planeta acțiunii MARTE intră într-un nou CICLU de DOI ANI! Din 18 noiembrie 2023 începe ”Călătoria eroului”. Ce blocaje depășim?

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 17/11/2023