Eclipsa de Luna plina a castorului. 19 noiembrie 2021. 4 zodii PUTERNIC afectate de cea mai lunga eclipsa a secolului. Afla cum! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Eclipsa de Luna plina a castorului. 19 noiembrie 2021. 4 zodii PUTERNIC afectate de cea mai lunga eclipsa a secolului. Afla cum!

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Eclipsa de Luna plina a castorului. 19 noiembrie 2021. 4 zodii PUTERNIC afectate de cea mai lunga eclipsa a secolului. Afla cum!
Eclipsa de Luna plina a castorului - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - lunar-eclipse-3945750_1920

Luna plina a lui noiembrie 2021 este eclipsata, la propriu. Este Luna plina a castorului, in zodia Taurului si pune accent puternic pe statornicia, pragmatismul si incapatanarea Taurului. Dar, in acelasi timp, fiind vorba de o eclipsa, este un mesaj ca a venit timpul pentru actiune, pentru o schimbare, pentru o rupere a rutinelor zilnice. O contradictie intre termeni, ceea ce poate tulbura putin apele si te poate face sa te simti inconfortabil. Poti fi scos din carapacea ta, dar asta nu este neaparat ceva rau.

Iata care sunt cele 4 zodii puternic afectate de eclipsa de Luna plina castorului din 19 noiembrie 2021.

Taur

Draga Taur, aceasta lunatie iti incinge casa, asa ca te poti astepta la schimbari monumentale in zona identitatii tale. Ca semn fix, nu esti foarte pasionat de schimbare. Esti provocat dincolo de limitele confortului tau. Dar si recompensele vor fi pe masura daca reusesti sa treci de bariere.

 

Te mai poate interesa: Cea mai lunga eclipsa de Luna a secolului. Seteaza-ti prioritatile cu Luna plina a castorului!

                          

Leu

Draga Leu, aceasta eclipsa se petrece in zona vietii tale publice, lasandu-te expus si vulnerabil. Simti o oarecare presiune atat la job, cat si in viata sociala, ca sa te comporti in anumiti parametri ca sa nu-i nelinistesti pe ceilalti. Atentie, insa, in incercarea de a-i multumi pe ceilalti, exista riscul sa te epuizezi. Nu te baza prea mult pe altii, fa cum simti tu ca este mai bine.

Scorpion

Draga Scorpion, aceasta eclipsa aduce in centrul atentiei relatiile tale. S-ar putea sa simti ca totul ia o intorsatura neasteptata sau sa iti dai seama ca nevoile tale sunt cu totul altele intr-o relatie. Nu ignora tiparele care te ranesc sau care te pun intr-o lumina nefavorabila caci vei ajunge la frustrari mari si spiritul tau va avea de suferi. Infrunta direct problemele si inconjoara-te de oamenii care te sprijina cu adevarat.

Varsator

Draga Varsator, aceasta eclipsa te face sentimental si apar revelatii din trecutul tau. Luna plina se muta in casa vietii private, impingandu-te sa faci curat in sanctuarul tau – si la propriu, si la figurat. Este vremea sa faci ceva si pentru tine, pentru sufletul tau, sa te impaci cu trecutul. Sa identifici ce anume nu mai reprezinta o baza solida pentru spiritul tau si sa elimini ce iti face rau. Nu trebuie sa uiti, insa, ca tot trecutul tau a contribuit la definirea persoanei tale de azi, deci mediteaza cu atentie asupra acestor credinte.

Sursa: bustle.com

Imagine de Mario Eppinger de la Pixabay

Cuvinte cheie:
Data articol: 16/11/2021