Ce planete sunt RETROGRADE în DECEMBRIE 2022? Cum ne influențează fiecare! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Ce planete sunt RETROGRADE în DECEMBRIE 2022? Cum ne influențează fiecare!

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Ce planete sunt RETROGRADE în DECEMBRIE 2022? Cum ne influențează fiecare!
Ce planete sunt RETROGRADE în DECEMBRIE 2022
Credit foto: Depositphotos.com

Dacă te întrebi ce planete sunt retrograde în decembrie 2022, citește în continuare. Astrele au pregătit și alte surprize la finalul anului.

Ce planete sunt RETROGRADE în decembrie 2022

Dacă lucrurile s-au simțit prea liniștite în cosmos, lucrurile sunt pe cale să devină foarte interesante. Deși principalul vinovat al haosului va fi Marte, deoarece retrogradul său în Gemeni continuă pe tot restul anului, planeta interioară Mercur se pregătește să se alăture petrecerii. În tot acest timp, o planetă exterioară va ieși din retrograd, iar alta va rămâne. Lucrul bun este că retrogradele planetelor exterioare sunt mult mai puțin vizibile, deoarece sunt mai departate de Soare. Dar asta aduce totuși numărul total de planete retrograde în decembrie 2022 la patru.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

În timpul lunii decembrie, o singură planetă va intra în retrograd. De obicei, Mercur retrogradează doar de trei ori pe an, dar 2022, evident, trebuia să aibă ceva în plus. Cu Marte retrograd deja în Gemeni, semnul lui Mercur, lucrurile vor deveni interesante în această lună.

Evenimente astrologice DECEMBRIE 2022. A venit vremea bilanțurilor și a speranțelor pentru viitor! Ce aduce finalul de an?

La ce să ne așteptăm de la planetele RETROGRADE în decembrie 2022

În decembrie, un total de patru planete vor fi retrograde. Dar una dintre ele, Neptun, va intra în direct la începutul lunii. Uranus își va continua retrogradul pe tot parcursul lunii, dar deoarece această planetă petrece câteva luni retrograd în fiecare an, această perioadă este mult mai puțin vizibilă. Marte retrograd, însă, este mult mai rar, având loc doar o dată la doi ani, ceea ce face ca această perioadă să fie mult mai evidentă. Mercur va intra în retrograd la sfârșitul lunii, dar din moment ce acest lucru se întâmplă de cel puțin trei ori pe an, nu este nimic de care să ne îngrijorăm prea mult. A fost deja de trei ori în acest an!

  • Chiron in Berbec din 19 iulie. Iese din retrograd în 23 decembrie. Click aici pentru mai multe informatii.
  • Neptun in Pesti din 28 iunie Iese din retrograd în 4 decembrie. Amanunte aici.
  • Uranus în Taur din 24 august. Iese din retrograd în 22 ianuarie 2023 Detalii aici.
  • Marte în Gemeni din 30 octombrie. Iese din retrograd în 12 ianuarie 2023. Detalii aici.

Mercur retrograd a patra oară 29 decembrie 2022 – 19 ianuarie 2023

Mercur este planeta care guvernează gândurile, comunicarea și ideile. Când merge retrograd, tinde să creeze neplăceri atunci când vine vorba de partajarea și primirea de detalii și informații importante. Având loc în semnul cardinal de Pământ al Capricornului, Mercur retrograd va determina fiecare semn să revizuiască obiectivele, ambițiile și planurile și eforturile viitoare. Capricornul este un semn al prioritizării succesului și al realizărilor mărețe. Așa că acest retrograd te va invita să arunci o privire mai atentă asupra eforturilor tale actuale și viitoare, pentru a determina dacă ești pe drumul cel bun. Acum poate să nu fie cel mai bun moment pentru a lansa noi planuri sau activități. În schimb, poți folosi acest răstimp pentru a reorganiza și restructura obiectivele actuale.

Deoarece Marte este în prezent retrograd într-unul dintre semnele lui Mercur, conflictul și discursul pot fi, de asemenea, o temă în timpul acestui Mercur retrograd. Asigură-te că aveți grijă când folosești cuvinte sau informații importante împotriva altora în această perioadă.

Steaua regală Antares, sediul sufletelor după moarte, deschide Portalul stelar 2-5 decembrie 2022. Ocazie specială pentru binele sufletului tău!

sursa: Ellitedaily.com

foto: Depositphotos.com

Data articol: 01/12/2022