Steaua regală Antares, sediul sufletelor după moarte, deschide Portalul stelar 2-5 decembrie 2022. Ocazie specială pentru binele sufletului tău! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Steaua regală Antares, sediul sufletelor după moarte, deschide Portalul stelar 2-5 decembrie 2022. Ocazie specială pentru binele sufletului tău!

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Steaua regală Antares, sediul sufletelor după moarte, deschide Portalul stelar 2-5 decembrie 2022. Ocazie specială pentru binele sufletului tău!
portalul stelar Antares
Credit foto: Depositphotos.com

Există nenumărate stele sclipitoare pe cerul nostru de noapte, dar străvechii astrologi au fost atrași în special de patru stele – Aldebaran, Regulus, Fomalhaut și Antares.Aceste stele sunt cunoscute sub numele de Cele Patru Stele Regale. Fiecare dintre aceste stele regale este gardianul celor patru colțuri ale cerului și paznicii celor patru portaluri stelare sacre.

Soarele se aliniază cu Antares

În fiecare an, în perioada 2-5 decembrie, Soarele se aliniază cu Antares, activând și deblocând Portalul stelar Antares. Antares este gardianul cerului vestic, inima Scorpionului. Îîn unele culturi, se crede că este locul de odihnă al sufletelor, după ce își părăsesc corpurile și călătoresc către tărâmuri mai înalte.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Ca inimă a Scorpionului, Antares poartă o energie puternică care ne poate activa chakra inimii și poate debloca înțelepciunea mai înaltă atunci când vine vorba de iubire, nu doar iubirea pe care o dăruim și o primim, ci și iubirea care suntem.

Antares este situat în constelația Scorpionului, dar dacă te uiți la locul în care este îndreptată săgeata arcașului Săgetător, este direct către Antares. Acesta este locul în care săgeata Săgetător este vizată să lovească, direct în inimă. Poate că acesta este un indiciu că aici ar trebui să ne îndreptăm cu toții săgețile. Poate că ar trebui să urmărim cu toții să trăim din inimă și să facem din inima punctul nostru țintă, indiferent de ceea ce facem în această viață.

Energiile galactice ale lui Antares

Putem folosi energia portalului Antares pentru a ne conecta cu pasiunile noastre, pentru a avea încredere acolo unde sentimentele noastre încearcă să ne ghideze și pentru a ne asculta intuiția. Energia lui Antares este, de asemenea, un ghid puternic pentru a duce o viață plină de pasiune, plăcere și ținte precise.

Ca loc de odihnă în care se duc sufletele când părăsesc pământul, Antares poate păstra și energia reflecției. În timp ce sufletele noastre se odihnesc aici, ele sunt îndrumate să privească înapoi asupra vieții pe care au dus-o pe pământ și să admire tot ceea ce au realizat. Spiritele noastre nu simt regretul, pentru că ele știu că există o altă viață și mai sunt și alte oportunități. Universul este un loc infinit, așa că poate în acest loc de odihnă, al reflecției, putem pur și simplu să onorăm tot ceea ce am realizat, toate situatiile prin care am trecut și obstacolele pe care le-am depășit.

Antares si iubirea sub toate formele

O mare misiune a călătoriei noastre aici pe Pământ este să iubim, să simțim și să experimentăm, așa că poate că prin energia portalului stelar Antares ne putem conecta profund la iubirea care suntem și la iubirea pe care am împărtășit-o în timpul petrecut pe Pământ.

Când Soarele se aliniază cu Antares, este oportunitatea noastră să ne onorăm călătoria, să renunțăm la regrete și să sărbătorim dragostea pe care am primit-o și am obținut-o. Cu portalul Antares activat, este un moment bun să ne trecem în revistă vieța, nu pentru a judeca, ci pentru a învăța să ne iubim mai mult. Cum te poți iubi pentru trecutul tău? Cum te poți iubi pentru locul în care ești astăzi? Cum poți să-ți arăți dragoste necondiționată? Creșterea stimei noastre de sine, creșterea vibrației și trecerea într-o stare de acceptare toate încep cu iubire. Când te uiți peste viața ta, cum poți susține tot ceea ce ai făcut? Cum poți găsi o modalitate de a-ți ierta greșelile?

De multe ori suntem foarte buni să dăm dragoste altora și să-i iertăm. Dar nu nouă înșine! Așa că încearcă să îți abordezi  viața ta și tot ceea ce ai făcut cu mai multă dragoste. Dacă te ajută, imaginează-ți că vorbești cu cineva pe care îl iubești profund. Ce i-ai spune dacă ar fi trecut prin ceea ce ai tu?

Iată cum să profiți de energia Portalului stelar Antares:

  • Revizuiește-ți viața de până acum și găsește noi modalități de a sărbători, a onora și a admira toate situațiile prin care ai trecut
  • Scrie o scrisoare copilului tău  interior, ce mesaje de iubire și de susținere ai dori să îi spui?
  • Fă meditația pentru charka inimii
  • Practică ritualuri de iubire de sine
  • Scrie o scrisoare de iertare, eliberându-te de orice regrete sau greșeli percepute.
  • Fii atent la visele tale – tine un jurnal de vise
  • Vizualizează energiile porții stelare Antares deschizându-ți inima. Pe măsură ce inima se deschide, vezi cum eliberează un curcubeu de lumină turcoaz, violet și magenta.
  • Fă o meditație cu intenția de a-ți odihni sufletul.

Sursa: foreverconscious.com

foto: Depositphotos.com

Data articol: 01/12/2022