Aceste ZODII dau lovitura în 23 septembrie 2023. Vezi cine e binecuvântat de intrarea Soarelui în Balanță - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Aceste ZODII dau lovitura în 23 septembrie 2023. Vezi cine e binecuvântat de intrarea Soarelui în Balanță

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Aceste ZODII dau lovitura în 23 septembrie 2023. Vezi cine e binecuvântat de intrarea Soarelui în Balanță
ZODII dau lovitura în 23 septembrie 2023
Credit foto: Depositphotos.com

Sezonul Balanței aduce noroc și noi posibilități în viața ta, deoarece stăpânește crearea de conexiuni și situații mai sănătoase. Acest semn zodiacal este patronat de Venus, care guvernează nu doar dragostea, ci și aspectele financiare și imobiliare, ajutându-te să faci mișcările pe care viitorul tău ți le va mulțumi. Dacă onorezi vocea interioară, poți adopta tot ceea ce oferă acest nou sezon zodiacal și să vezi clar ce nu este menit pentru tine și ce este.

Iată care sunt zodiile binecuvântate de intrarea Soarelui în zodia Balanță

Taur: Îngrijire de sine

Balanța domnește asupra stării de bine, a rutinei și a dăruirii tale interioare pentru a crea tot ce îți dorești de la viață. Când Soarele intră în acest semn zodiacal, te ajută să-ți aliniezi acțiunile cu ceea ce vrei să insufli în viața ta pe măsură ce devii pasionat de schimbare și noutate. Soarele îți guvernează sinele extern. În acest sens, este timpul să începi să iti permiti să iti valorifici inspirația, deoarece îi vei permite să te motiveze să realizați tot ce iti doresti.

Permite-ti să privesti viața printr-o lentilă diferită, fii mai deschis la schimbare și aminteste-ti că există o diferență între a fi dedicat la ceea ce te simți conectat și te epuiza în urmărirea a ceea ce nu ai. Pe măsură ce iti onorezi propriile nevoi și te lasi să accepti riscul, vei vedea cum lucrurile la care ai visat sunt, de asemenea, cele care ți-au fost întotdeauna menite.

TAROTUL toamnei 2023. Mesajele cărților de tarot pentru toate zodiile

Prima zi din zodia BALANȚĂ. La ce trebuie să renunțe aceste PATRU ZODII pentru a le merge din plin tot sezonul

Lecția karmică pe care ești aici să o înveți, pe baza zodiei în care se afla Luna când te-ai născut

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6 7

Data articol: 22/09/2023