4 date care vor defini anul 2022. Previziunile astrologilor! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

4 date care vor defini anul 2022. Previziunile astrologilor!

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » 4 date care vor defini anul 2022. Previziunile astrologilor!
date care vor defini anul 2022

A inceput un nou an, un an in care ne punem cu totii speranta revenirii la o viata normala. Iata si care sunt previziunile astrologilor in acest sens. Acestea sunt 4 date care vor defini anul 2022.

Doua eclipse de Soare in 2022

Eclipsele solare se petrec in timpul Lunii noi, atunci cand Soarele si Luna sunt in acelasi grad in acelasi semn zodiacal pe axa eliptica. Pe masura de Luna trece pe deasupra Soarelui, il intuneca, schimband chiar si formele umbrelor.

Mesajul eclipselor solare este destul de clar: priveste intr-o noua directia, pentru ca o oportunitate se arata. Poate fi, tototdata infricosator, caci iesirea din zona de confort poate fi derutanta. Eclipsele mai aduc la lumina si dorintele ascunse, uitate sau inabusite din diverse motive. Eclipsele te forteaza sa recunosti ceea ce iti doresti cu adevarat. Aminteste-ti ca schimbarea este inevitabila. Si poate fi un lucru frumos, pana la final. Aceste Luni noi te imping in “ape” noi. Dar trebuie sa te misti foarte repede, caci, la fel ca si eclipsa, are un termen limitat de desfasurare.

In 2022 vom avea doua eclipse partiale de Soare, adica Soarele nu va fi acoperit integral de Luna. Prima va fi in Taur, in 30 aprilie, iar 6 luni mai tarziu, in Scorpion (25 octombrie). Ambele vor afecta modul in care tratezi banii sau modul in care faci bani. Economia globala, in general, ar putea experimenta schimbari surprinzatoare, pe fondul modificarilor sociale si al pandemiei.

Citeste si: ECLIPSE 2022. Ce SCHIMBARI PUTERNICE vor aduce cele 4 eclipse ale anului pe noua axa Taur-Scorpion?

Doua eclipse de Luna in 2022

Eclipsele de Luna se petrec atunci cand Luna plina se opune Soarelui in acelasi grad in aceeasi zodie pe axa eliptica.Cand Pamantul se afla intre Soare si Luna, el umbreste suprafata Lunii. Eclipsele de Luna sunt momente de varf pentru a lucre in “umbra” si pentru a aduce la suprafata sentimentele pe care le-ai ignorat. Prinde-ti centura de siguranta! Situatiile ar putea pivota brusc, s-ar putea opri brusc si trebuie sa fii bine ancorat. Daca ceva din viata ta intra in “eclipsa” iata un sfat: nu forta nota! Fie vei manifesta o optiune mai buna, fie vei reveni la acest lucru mai tarziu, dupa ce ai invatat lectia.

In 2022 vor fi doua eclipse de Luna plina, ambele totale si ambele “sangerii”. Prima are loc in 16 mai, in Scorpion, iar cea de-a doua in 9 noiembrie, in Taur. Luptele de putere vor fi explozive si chiar fascinante. Detalii nefaste pot iesi la lumina, expunand agende ascunse, crime si activitati scandaloase subterane. Va fi socant?  Fara doar si poate. Ridicarea pieselor ar putea dura ceva timp, dar cu energia semnelor fixe (Taur si Scorpion), aceste eclipse te obliga sa treci la fapte si sa gasesti solutii, iar unele dintre ele ar putea fi chiar reconstructia de la zero!

Te mai poate interesa: Despre MERCUR RETROGRAD 2022. Cum te afecteaza daca esti semn de FOC, AER, APA sau PAMANT?

Sursa: mindbodygreen.com

Foto: Depositphotos.com

Cuvinte cheie:
Data articol: 11/01/2022