Ingrediente:
100 g biscuiti digestivi nesarati (sau orice alti biscuiti nesarati), 50 g pesmet, 50 g parmezan ras, 50 g unt, 500 de grame de branza de capra proaspata,
Ingrediente:
cartofi – 200g, pulpa de pui – 1 buc, ulei, sare
Ingrediente
Oua 4 buc 2 pentru aluat si 2 pentru branza
Zahar 1 pahar de 250 ml
Smantana 250 ml
4 linguri ulei
Ingrediente:
1 cana cu zahar
1 cana cu lapte
6 oua
6 plicuri cu zahar vanilat
1 kg frisca
Ingrediente:
1 borcan mazare
6 cartofi
5 morcovi
1 piept de pui
1 borcan acritura(ardei sau castraveti)
2 oua
o lingura mustar
Ingrediente
– 8 oua
– 50 gr.unt
– ulei
– o lingurita mustar
– 200 gr.pate de pui
– 100 ml.smantana
Ingredinte
500gr piscoturi, 3pliculete gelatina, 1litru de lapte, 3oua, 200gr. zahar, 1kg frisca Hulala, un compot de ananas, 100 gr stafide, o esenta de vanilie, portocale dupa preferinta, o cana de apa.
Ingrediente:
500g faina
110 ml apa calduta sau 100 ml rom alb
110 lapte caldut
2 galbenusuri ou
75 g unt topit
130g zahar tos
Ingrediente:
Pastrav-2 buc, sare, ulei, piper usturoi, vin alb
Ingrediente:
2 felii de cotlet de porc,1 borcan de fasole, 1 ceapa, 1/2 ardei gras rosu, 1 morcov, 2 linguri de bulion, ulei, sare
Ingrediente: 500 g piept de pui, 4-5 felii sunca Praga, 100 g cascaval, 1 ou, 1/2 ardei gras taiat cubulete, 2 lg ulei de masline, 1 ceapa verde, sare, piper, boia ardei, 1 pahar vin alb
Desfacem brocoli in bucatele mici, se spala si se pune la fiert cca 20 minute.
Se fierbe pieptul de pui, se taie marunt, legumele (cartofii, morcovul) se fierb, se taie marunt, castravetii si gogosarii se taie marunt.
Crema:
Pentru crema:
500 g mascarpone
500 g frisca
500 g zmeura
cca 15 lg de zahar tos pt zmeura
cca 10 lg de zahar pudra pt mascarpone
125 g crema de branza
Fierbem ouale timp de 10 minute, le lasam sa se raceasca si le curatam. Le taiem in jumatate si scoatem galbenusul.
Ingrediente:
100g pulpe pui dezosate, 400g pulpa de porc, 2cepe, 1/2 ardei rosu,1 ceapa galbena, 1 rosie, sunculita de casa, dovlecei, ulei, sare, tepuse de lemn.
INGREDIENTE
Maruntaie de porc – inimi , rinichi , un ficat mare, un plaman ,2 cepe uscate, 3 cepe verzi, 2 legaturi usturoi verde
7 oua crude
4 oua fierte
1 ou pentru uns deasupra
sare
piper
marar
patrunjel
Pentru preparare iti trebuie:
– 1 lingurita praf de copt
– 1 lingura cacao pudra
– 5 buc. oua
– 50 ml ulei
Ingrediente
1 ou, 1 felie paine, 2 – 3 felii sunca, 1 rosie, branza crema, ardei gras galben, 1 ciuperca, 2 masline, cascaval, verdeata pentru decor
Ingrediente
1/2 kg mere ionatan
5 felii paine veche
300 ml lapte
4 oua
200 gr zahar