Shop
Ultimele 100 de articole

Semnificatia numelui Simona, de unde vine acest nume si cum se traduce

21 ianuarie 2021, , Vizualizări:
Semnificatia numelui Simona - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - baby-3367103_1920

Semnificatia numelui Simona isi are originea in ebraica si inseamna „a auzi, a asculta”. Aceste nume este utilizat in mod obisnuit in culturile grecesti, italiene sau alte mediteraneene.

Simona este uneori folosit pentru a descrie o femeie frumoasa. O femeie cu numele Simona este puternica, dura, echilibrata, inteligenta, rezervata, organizata, mandra, cu credinte puternice si bine educata.

O Simona se naste cu instincte materne puternice si se stie ca devin sotii bune.

Citeste si: Semnificatia numelui Roxana in mai multe limbi

Semnificatia numelui Simona – ce fel de femei sunt

Motivata de sine, eficienta, ingenioasa, activa si curajoasa, Simona este o personalitate puternica si tinde sa fie buna in gestionare si directionare. Ea trebuie sa straluceasca, sa doreasca sa impresioneze si sa iubeasca atragand atentia asupra ei.

Semnificatia numelui Simona spune ca o fata cu acest nume este originala si poate uneori trufasa (adesea influentata de semnul Leului).

De asemenea, Simona dispretuieste tot ceea ce este obisnuit si nu este facuta pentru roluri subordonate. Din fericire, ea stie exact cum sa puna mana pe oportunitatile pe care le ofera viata si o face rapid si decisiv.

Constienta de statutul ei, apreciaza bijuteriile, hainele si accesoriile scumpe. Nerabdatoare si, de obicei, grabita, tinde sa fie enervanta si lipsita de toleranta.

Te mai poate interesa: Semnificatia numelui Delia. Legatura cu zeita Artemis

Semnificatia numelui Simona. Cum e in copilarie

Ca fetita, ea poate sa fie incontrolabila, capricioasa si temperamentala. Nu o sa-i placa sa imparta nimic cu fratii ei mai mici.

De asemenea, la scoala o sa fie in centrul atentiei pentru ca este diferita de toti ceilalti copii. Cu toate astea, de multe ori o sa se retraga pentru a se bucura de intimidate.

Apreciaza momentele de singuratate, pace si liniste, pe care le poate petrece departe in gand, meditand sau cultivandu-si mintea. Este fascinata de ciudat, supranatural si esoteric (mai ales daca este nascuta pe 7, 13, 16 sau 25 din luna iulie).

Daca vrei sa vezi si alte nume de fete, gasesti aici peste 1000 de variante!

Imagine de Bob Dmyt de la Pixabay

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.