Semnificatia numelui Marian. De ce sa alegi acest nume pentru copilul tau - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Semnificatia numelui Marian. De ce sa alegi acest nume pentru copilul tau

Sfatulparintilor » Bebeluși » Semnificatii nume » Semnificatia numelui Marian. De ce sa alegi acest nume pentru copilul tau
Semnificatia numelui Marian

Astepti cu mare bucurie venirea pe lume a baietelului tau si te gandesti oare care este semnificatia numelui Marian. Suna bine si asa se numeste si nasul copilului. Un motiv in plus sa il alegi.

Primul lucru pe care ar trebui sa-l stii este ca, in majoritatea tarilor din intreaga lume, numele Marian este un nume unisex, folosit ca nume de baiat si nume de fata.

Numele Marian este de origine engleza, ebraica, latina, ceea ce inseamna ca are mai mult semnificatii. Unii spun ca numele Marian este de origine franceza si inseamna picatura de mare, amara sau iubita.

Nu rata: Nume de baieti ROMANESTI. Cele mai frumoase 150 de nume de baieti din Romania, in ordine alfabetica.

Cat de important este numele unui copil

Cand alegi numele copilului gandeste-te ca acesta va juca un rol important in viata sa, iar el il va auzi in fiecare zi. Cautarea unui nume este importanta, deoarece este primul cadou pe care il faci bebelusului.

Multi oameni cred ca numele poate afecta succesul in viata deoarece considera ca semnificatia numelui reflecta personalitatea copilului. Tocmai de aceea, daca te gandesti sa ii pui numele Marian, vezi care este semnificatia numelui Marian.

Te mai poate interesa: Nume de baieti la moda in 2020. Ce nume de baieti se poarta?

Semnificatia numelui Marian in mai multe limbi

Intelesul lui Marian are mai multe etimologii. Are semnificatii identice sau diferite in alte tari si limbi. Ai grija ca numele pe care il alegi sa nu insemne ceva neplacut in alta tara.

Semnificatia numelui Marian in ebraica: Incert, poate amar.

Semnificatia numelui Marian in limba engleza: masculin pentru Marie, steaua marii; gratie

Semnificatia numelui Marian in latina: calator in lume

Cauta cu atentie si vezi care este semnificatia numelui Marian si originea numelui acolo unde locuiesti. Vezi daca suna bine impreuna cu numele de familie.

Marian a fost un nume de top 100 din 1912 pana in 1934. Candva, Marian era considerat forma feminina, iar Marion era forma de nume pentru barbat.

Vrei sa incerci combinatii de nume care sa mearga cu Marian? Ai aici peste 1000 de variante de NUME DE BAIETI!

Imagine de DJMAX de la Pixabay

Data articol: 10/08/2021