Shop
Ultimele 100 de articole

Semnificatia numelui Gloria. Numele iubit de vedetele de la Hollywood

07 februarie 2021, , Vizualizări:
Semnificatia numelui Gloria - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - little-girl-1304950_1920

Numele Gloria este numele unei fete de origine latina care inseamna „glorie”. Semnificatia numelui Gloria este speciala si poate tocmai de aceea este un nume des ales.

Gloria incepe sa fie tot mai des auzit printre copii si asta pentru ca vedete de la Hollywood au ales sa-si boteze fetitele asa. Printre ele amintim de Maggie Gyllenhaal si Peter Sarsgaard care si-au botezat a doua fiica Gloria.

Gloria apare in muzica, teatru, film si sitcom-uri TV. Este un nume ales in productii Tv, este auzit pe strada sau vazut in carti.

Semnificatia numelui Gloria este universala in toate limbile, inclusiv in spaniola, engleza, germana, franceza, italiana, poloneza si romana.

Te mai poate interesa: Semnificatia numelui Sara in toate colturile lumii

Semnificatia numelui Gloria, ce vedete poarta acest nume

Daca ne gandim la personalitatile din vremurile noastre ce poarta acest nume ne vin in minte Gloria Steinem si Gloria Estefan.

Gloria Marie Steinem a devenit recunoscuta la nivel national ca lider si purtator de cuvant al miscarii feministe americane la sfarsitul anilor 1960 si inceputul anilor 1970.

Gloria Estefan este o cantareata si compozitoare americano-cubaneza. Supranumita „Regina muzicii latino pop”, aceasta a intrat in topul 100 al celor mai buni artisti din lume. 

Semnificatia numelui Gloria se pare ca a placut si place multor oameni. Gloria a aparut, de asemenea, in mod evident si in sitcom-urile TV. Gloria era singurul copil al lui Archie si Edith in “All in the Family”.

De asemenea, personajul interpretat de Sofia Vergara in “Modern Family” se numea tot Gloria.

Citeste si: Semnificatia numelui Alexandra. Cum sunt fetele cu acest nume

Semnificatia numelui Gloria, cum sunt fetele cu acest nume

Semnificatia numelui Gloria spune ca fetele care sunt botezate asa sunt motivate de sine, eficiente, pline de resurse, active si curajoase. Sunt personalitati puternice si tind sa fie bune in gestionare si directionare.

Gloria trebuie sa straluceasca, sa doreasca sa impresioneze si sa iubeasca atragand atentia asupra ei.

Daca vrei alt nume pentru fetita ta, ai AICI peste 1000 de variante su semnificatii de nume

Imagine de IAMTRAJAN de la Pixabay

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.