Shop
Ultimele 100 de articole

Articole bebelusi ESENTIALE in primul an de viata. Ai grija sa nu-ti lipseasca

31 iulie 2018, , Vizualizări:
articole bebelusi - sfatulparntilor.ro - pixabay_com - child-3046515_1920

Daca urmeaza sa ai un bebe, cu siguranta de intereseaza ce articole bebelusi sunt esentiale in primul an de viata. Ai grija sa nu-ti lipseasca cele din lista de mai jos.

 

Articole bebelusi: Haine

Hainele pentru bebelusi au, de regula, masura dupa varsta bebelusului. Atentie, insa, marimea poate diferi de la un brand la altul. In timp ce body-urile de la o firma pot fi mai mici, de la alta firma pot fi mai mari. Urmareste ca hainele sa aiba pe eticheta si masura in centimetri, nu doar dupa varsta.

Afla aici ce haine sunt necesare in primele 6 saptamani de viata.

Pentru hainele de zi cu zi, alege confortul. Cauta hainute moi, din materiale rezistente, care sa-i vina mai largute si sa-i permita miscarea si explorarea. Poti opta pentru hainele din fibre organice, insa sunt mai scumpe.

 

In primele trei luni, bebelusul are nevoie de:

 

Articole bebelusi: Scutece

In primele luni, bebelusul poate schimba pana al 10-12 scutece pe zi. Daca vrei sa cumperi in avans scutecele, alege cate un pachet mic pentru mai multe masuri si marci. Bebelusul creste rapid si s-ar putea sa ramai cu ele neconsumate. De asemenea, cumpara si de la marci diferite, pentru a vedea care I se potriveste cel mai bine copilului tau.

Masa de schimbat nu este necesara. Poti improviza oriunde un coltisor pentru asa. Nici de protectie de unica folosinta pentru schimbat nu este neaparata nevoie. Poti utiliza un prosop. Daca, totusi, optezi pentru masa de schimba, tine intotdeauna o mana pe bebelus cand manevrezi celelalte elemente. Bebe se poate rostogoli si sa cada de la inaltime. Nu lasa niciodata copilul singur pe masa de schimbat.

 

Articole bebelusi: Dispozitive de purtare

Cand alegi dispozitivele de purtare (marsupii, sling-uri, wrap-uri), confortul si siguranta bebelusului trebuie sa fie pe primul plan. Urmatorul criteriu ar trebui sa fie usurinta la spalat. ATENTIE! Comisia pentru siguranta consumatorilor din Statele Unite nu recomanda utilizarea sling-urilor. Potrivit acestora, cele mai multe accidente de sufocare in dispozitive de purtare s-au raportat in timpul utilizarii sling-urilor.

 

 

Articole bebelusi: Dispozitive pentru plimbare

Caruciorul pentru bebelusi ar trebui sa aiba si alte caracteristici, in afara de confortul bebelusului. Trebuie sa fie usor de depozitat, atunci cand nu-l folosesti. Trebuie sa fie rezistent, sa aiba spatiu de depozitare pentru a nu fi nevoita sa cari sacose daca mergi la cumparaturi cu bebe. Greutatea ar trebui sa fie un alt element, mai ales daca vei fi nevoit sa urci sau sa cobori trepte.

 

 

Articole bebelusi: Scoica/scaunul auto

Scoica/scaunul auto sunt obligatorii. Poti fi tentat sa cumperi unul second hand. Insa nu este indicat. Intre timp regulile de siguranta auto s-au mai schimbat. Ca sa fii sigur ca ai un dispozitiv care respecta ultimele cerinte, cumpara-ti o scoica/scaun auto noi.

 

Citeste aici ce greseli fac parintii cu scaunul auto.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.