Ce sa faci cand nu ai prieteni. Care sunt cauzele si cum cunoasti oameni - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Ce sa faci cand nu ai prieteni. Care sunt cauzele si cum cunoasti oameni

Sfatulparintilor » Adolescenți » Comportament și dezvoltare » Ce sa faci cand nu ai prieteni. Care sunt cauzele si cum cunoasti oameni
Ce sa faci cand nu ai prieteni - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - legs-407196_1920

Daca esti un adolescent singuratic care petrece mult timp inchis in camera este timpul sa afli ce sa faci cand nu ai prieteni. Nu este sanatos sa nu socializezi, sa nu spui nimanui ce ai pe suflet.

Un parinte care are acasa un copil care este singuratic, fara prieteni, este cu siguranta ingrijorat. Cand nu ai prieteni nu esti invitat la petreceri sau daca ajungi la o petrecere, cu siuguranta te vei simti stingher.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Cand nu ai prieteni ar trebui sa iei masuri pentru ca viata in singuratatea este trista si uneori se poate ajunge la depresii periculoase.

Citeste si: Ce sa nu spui niciodata unui adolescent care sufera din dragoste

Cand nu ai prieteni afla din ce cauza esti singur

Sunt tineri care nu au prieteni si petrec mult timp in singuratate pentru ca au suferit o trauma in trecut. Copiii care sunt insultati de colegi la scoala sau de copiii din parc, dezvolta comportamente ciudate. Daca vrei sa afli ce sa faci cand nu ai prieteni si stii ca de aici pleaca singuratatea ta, incearca sa cunosti oameni. Chiar daca nu ai pe nimeni, iesi in oras. Intr-un club cu siguranta vei cunoaste tineri de varsta ta.

Cand nu ai prieteni incearca sa te implicit in tot felul de proiecte. Nu vei cunoaste oameni daca vei sta inchis in camera. Unii adolescenti se resemneaza ca nu au prieteni, dar asta nu este o solutie. Implica-te macar la scoala. Accepra oamenii langa tine atunci cand nu ai prieteni si nu stii ce sa mai faci.

Te mai poate interesa: Esti parinte de adolescent? Grea provocare! 10 ponturi cum sa o scoti la capat

Prietenia adevarata, leac pentru suflet

Invatam de mai multe ori valoarea prieteniei in calatoria noastra prin viata. Adevarata prietenie este sa stii ca nu esti niciodata singur si ca langa tine este cineva pe care te poti sprijini, vorbi si plange. Este, de asemenea, sa stii ca exista cineva cu care sa impartasiti bucuria, rasul si realizarile.

Data articol: 11/12/2020