3 ZODII care vor DEPĂȘI problemele în RELAȚIE la final de săptămână - Sfatulparintilor.ro
Ultimele
de 14 ani pentru voi

3 ZODII care vor DEPĂȘI problemele în RELAȚIE la final de săptămână

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop saptamanal » 3 ZODII care vor DEPĂȘI problemele în RELAȚIE la final de săptămână
ZODII care vor DEPĂȘI problemele în RELAȚIE
Credit foto: ID 9550087 © Branislav Ostojic | Dreamstime.com

La finalul săptămânii 21-27 octombrie 2024, trei zodii găsesc o modalitate de a-și face față greutăților și de a lucra pentru a-și depăși problemele relaționale. În ceea ce privește relațiile, în special cele care posedă dragoste profundă, poate fi dificil să-ți imaginezi că prea mult din orice ar putea distruge legătura pe care ai creat-o. Cu toate acestea, să-ți mulțumească în mod continuu oamenii sau să încerci prea mult poate alunga chiar ceea ce încerci să obții, mai ales dacă îți permiți să rămâi blocat în trecut.

Dragostea nu te va cere să oferi totul, în special părțile prețuite din tine, dar pare necesar să faci o relație să funcționeze în anumite momente. În aceste momente, ești atras în atenție și realizezi că nu va trebui să te epuizezi pentru a face ceva să funcționeze. Nu numai că vei fi determinat să acționezi pe baza emoțiilor tale, dar vei opera mai degrabă din rănile din trecut decât de creșterea și vindecarea cărora ți-ai dedicat energia. Încearca să iti temperezi reacțiile și să iti aliniezi adevărului, astfel încât orice decizie pe care o iei în săptămâna următoare să iti poti păstra încrederea în anii următori.

Rac

Poate fi o provocare atunci când, indiferent de ceea ce faci, situația nu se îmbunătățește, dar trebuie să știi și când să scapi de Rac. Probleme din relația voastră să ajungă la final și oferindu-ti șansa de a te alege o dată pentru totdeauna. O relație încă persistă în viața ta, în ciuda tuturor semnelor că nu a fost menită să dureze pentru totdeauna. Indiferent dacă încă îi oferi mai multe șanse partenerului tau, dacă te implici în cicluri similare sau trebuie să ai de-a face cu cineva prin proceduri de divorț – o parte din motivul pentru care acest lucru nu se apropie de final este din cauza alegerilor pe care le faci.

Este posibil să trebuiască să reflectezi la ceea ce merită să lupți și la ce nu, deoarece, în acest moment, ești îndemnat să-ți alegi pacea față de orice este legat de o relație sau de a câștiga un anumit bun în timpul unei separări. Ai ajuns atât de departe, dragă Rac, dar trebuie să înveți că uneori este imposibil să simți că ai câștigat într-o anumită situație. Aceasta înseamnă că, în timp ce înveți să te ridici pentru tine și să lupți pentru ceea ce contează, nu înseamnă să te angajezi în fiecare luptă.

Adesea, această cale te duce să pleci, să te alegi pe tine însuți și să-ți prioritizezi pacea. Încearca să reflectezi asupra a ceea ce este de valoare în acest moment, deoarece există un accent puternic pe crearea propriei case și viață, mai degrabă decât pe încercarea de a continua să facă o relație să funcționeze. Nu ar trebui să fie vorba despre mândrie, Rac, dar când afli că unii oameni sunt destinați să te înțeleagă greșit, să pleci și să-ți alegi liniștea este singura ta opțiune.

Mai sunt trei săptămâni cu SATURN retrograd în Pești. 3 ZODII care experimentează ELIBERĂRI KARMICE, până în 15 noiembrie 2024

Rugăciunea de sâmbătă. Ce să faci și ce să nu faci într-o zi de sâmbătă

Horoscop special: Soarele în SCORPION 2024! Ce aduce zodiilor misteriosul și transformatorul Scorpion?

Balanță

O mare parte de vindecare interioară a copilului se apropie în prezent pentru curățare și procesare, Balanță. În timp ce meri întotdeauna dragoste și vei fi mereu, se pare că în sfârșit poți realiza că o anumită relație din viața ta reflectă mai mult rănile tale decât te vindeci. Dar ceea ce complică această conexiune este că ai dezvoltat o legătură cu ei similară cu relația părinte-copil, iar acum toate sentimentele și punctele tale de vindecare sunt încurcate. Dar, în acest timp, ți se cere să te concentrezi asupra ta, să-ți validezi sentimentele și noile convingeri despre iubire care încep să apară, astfel încât să poți folosi acest timp pentru a renunța cu adevărat la o relație toxică care a rămas depășită binevenită.

Privește asemănările dintre tipul de relație în care te afli acum și ceea ce ai trecut mai devreme în viață. Cu cât devii conștient de mai multe aspecte comune, cu atât ai mai multe dovezi că această relație a fost pentru a te ajuta să iti vindeci copilul interior și nu pentru că a durat pentru totdeauna. S-ar putea să fie nevoie să treci printr-o fază semnificativă de maturizare în care îți dai seama că îți poți oferi tot ce ai căutat întotdeauna de la altul. Totuși, vei înțelege și ceea ce meriți cu adevărat în acest spațiu nou și încrezător.

Mai sunt trei săptămâni cu SATURN retrograd în Pești. 3 ZODII care experimentează ELIBERĂRI KARMICE, până în 15 noiembrie 2024

Rugăciunea de sâmbătă. Ce să faci și ce să nu faci într-o zi de sâmbătă

Horoscop special: Soarele în SCORPION 2024! Ce aduce zodiilor misteriosul și transformatorul Scorpion?

Săgetător

Amintește-ți că darurile tale naturale pot deveni și cea mai mare provocare a ta, Săgetătorule. Energia ta naturală, dorința și entuziasmul de a te conecta cu alții care au aceleași gânduri vor apărea pe măsură ce săptămâna se apropie de final, activând teme de intimitate, dar și secrete și minciuni. Universul te ajută să creezi o conexiune mai profundă cu un partener nou sau existent, dar în cel mai rău caz, te face să crezi că iarba este întotdeauna mai verde în altă parte. Această energie, în special impulsul de a avea o viață privată departe de partenerul tău, te poate pune în probleme în această săptămână, deoarece este mai probabil să mergi după ceea ce îți dorești, indiferent de consecințele relației tale existente.

Deși este normal să simți că încalci toate regulile, ești dispus să te gândești de ce trebuie să te răzvrătesti împotriva angajamentului, a iubirii sănătoase și a partenerului tău. Nu toate relațiile sunt menite să dureze pentru totdeauna, indiferent de intenție sau de cât de bună ai dezvoltat o prietenie. Adesea, nevoia de a te răzvrăti în relații, care este primul pas pentru a avea o aventură, este pentru că te afli într-o conexiune care nu este aliniată cu adevărul tău, dar, indiferent de motiv, eviți să recunoști.

Deși s-ar putea să încă îți dai seama ce vrei, trebuie să te asiguri că nu depășești nicio graniță astăzi sau că nu lași acel spirit rebel să îți permită să iei decizii pe care le regreti. Meriți să faci alegeri autentice, dar trebuie să exersezi și integritatea atunci când le faci. În caz contrar, planteaza semințele karmei căreia nu vrei să-i confrunti consecințele.

Mai sunt trei săptămâni cu SATURN retrograd în Pești. 3 ZODII care experimentează ELIBERĂRI KARMICE, până în 15 noiembrie 2024

Rugăciunea de sâmbătă. Ce să faci și ce să nu faci într-o zi de sâmbătă

Horoscop special: Soarele în SCORPION 2024! Ce aduce zodiilor misteriosul și transformatorul Scorpion?

sursa: yourtango.com

ID 9550087 © Branislav Ostojic | Dreamstime.com

Data articol: 25/10/2024