Horoscop special: TREI ZODII care își vindecă inima frântă începând din 11 iulie 2024 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop special: TREI ZODII care își vindecă inima frântă începând din 11 iulie 2024

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop saptamanal » Horoscop special: TREI ZODII care își vindecă inima frântă începând din 11 iulie 2024
TREI ZODII care își vindecă inima frântă
Credit foto: Depositphotos.com

Din 11 iulie 2024 nimeni nu mai vrea să aibă nimic de-a face cu durerea sufletească. Acest mesaj este pentru trei zodii, deoarece horoscopul nostru zilnic sugerează că, odată cu prezența unei Luni în Balanță în timp ce Venus este în Leu, suntem pe cale să spunem „adio” durerii sufletești.

Știm că începând de joi, ceva din interiorul nostru va simți că s-a „curățat”, ca și cum durerea sufletească pe care am cărat-o ne-a luat atât de mult încât ne simțim literalmente poluați de ea. Aici intervine curățenia unei Luni în Balanță, care își ia energia din Venus în Leu. Vedeți cum funcționează toate acestea împreună?

Prezența lui Venus ne arată că este vorba despre dragoste și renunțare. În timp ce, cu Luna în Balanță, putem iubi în continuare, dar nu mai putem pune prea mult accent pe dragostea pierdută. Da, se întâmplă, și nu, nu este ceva de râs, dar știm și că nu putem trăi în durere pentru tot restul vieții noastre.

Suntem eliberați de durerea sufletească, iar aceste trei zodii pot să se bucure pe 11 iulie 2024, deoarece au depășit trecutul și s-au vindecat.

Gemeni

Știi că ai cărat cu tine o durere sufletească care nu îți aduce niciun bine, și deși ai încercat și ai încercat să o faci să dispară, încă ești legat de ea ca de o ancoră care te ține pe fundul mării. Ai încercat chiar să găsești o modalitate de a trăi pe fundul mării, dar din 11 iulie vei descoperi că ești „eliberat”.

Poate pentru că ai ajuns în punctul în care poți privi durerea sufletească de la distanță, sau poate ideea că Venus în Leu este aici să te ajute să scapi de durere. Ce se întâmplă joi, 11 iulie, este că știi sigur că inima ta este liberă și că nu ești aici să trăiești așa, înlănțuit, cum ai fost.

Venus în Leu te influențează puternic, Gemeni, și îți arată că totul are un sfârșit. Probabil te-ai obișnuit atât de mult să te simți cu inima frântă încât ai crezut că aceasta este soarta ta în viață, când, de fapt, te așteaptă mult mai multe lucruri. Toate acestea sunt bune și pline de noi iubiri și noi experiențe. Lasă ca Venus în Leu să își facă treaba.

Horoscop special: Intrăm în a doua jumătate a lunii iulie. Începe să se simtă energia sezonului LEU. IMPACT major pentru toate zodiile cu Soarele, Venus și Mercur în Leu

NOU! ZILNIC zodiac chinezesc. Mesaje de putere în anul Dragonului de Lemn pentru toate zodiile. Joi 11 iulie 2024

Premiul pentru „cele mai bune horoscoape” cu Saturn retrograd este acordat acestor CINCI ZODII. Cum le influnțează Lordul karmei

Fecioară

Ai ajuns să înțelegi că de joi, 11 iulie 2024, nu vei mai vrea să petreci niciun moment prețios din viața ta gândindu-te la ce ți-a dat trecutul și cum nu ai reușit să te descurci bine cu el. OK, ai înțeles, iar acum, datorită energiei vindecătoare a lui Venus în Leu, poți lăsa trecutul deoparte pentru a-ți vindeca viața.

Nu s-ar fi putut întâmpla mai devreme, așa că a te învinovăți pentru că nu te-ai vindecat mai repede nu face parte din acest proces. Ce ai de lucru este restul vieții tale, și simți că îți dai o șansă. Depășirea trecutului a fost întotdeauna „chestia” pe care trebuia să o faci pentru a avea o viață reală și sănătoasă, iar acum nu doar că recunoști acest lucru, ci acționezi în consecință.

Aceasta este puterea lui Venus în Leu, deoarece îți arată că poți avea încredere în tine acum, Fecioară. Da, trecutul a existat, dar nu mai există, și ai învățat tot ce puteai din această experiență care ți-a frânt inima. Gata și gata. Este timpul să te eliberezi. Vei depăși totul.

Horoscop special: Intrăm în a doua jumătate a lunii iulie. Începe să se simtă energia sezonului LEU. IMPACT major pentru toate zodiile cu Soarele, Venus și Mercur în Leu

NOU! ZILNIC zodiac chinezesc. Mesaje de putere în anul Dragonului de Lemn pentru toate zodiile. Joi 11 iulie 2024

Premiul pentru „cele mai bune horoscoape” cu Saturn retrograd este acordat acestor CINCI ZODII. Cum le influnțează Lordul karmei

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 10/07/2024