HOROSCOP special. Venus în Fecioară 8 octombrie – 8 noiembrie 2023. Relațiile acestor PATRU ZODII se îmbunătățesc - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

HOROSCOP special. Venus în Fecioară 8 octombrie – 8 noiembrie 2023. Relațiile acestor PATRU ZODII se îmbunătățesc

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » HOROSCOP special. Venus în Fecioară 8 octombrie – 8 noiembrie 2023. Relațiile acestor PATRU ZODII se îmbunătățesc
Venus în Fecioară 8 octombrie – 8 noiembrie 2023
Credit foto: Imagine de Dorothe de la Pixabay

Lasă-te în spațiul inimii tale, absoarbe vindecarea prin care ai trecut și lasă-te să ieși la suprafață, mai înțelept. Acesta este un moment crucial pentru relația ta, după ce ai trecut prin faza de învățare, și acum trebuie să decizi dacă ești pregătit să primești tipul de iubire pe care ai meritat-o întotdeauna. Indiferent dacă aceasta se întâmplă într-o relație nouă sau pur și simplu într-un nou capitol într-o existentă, îți permite să avansezi la nivelul următor este esențial.

Venus, planeta iubirii, trece în semnul pământesc al Fecioarei, ajutându-te să implementezi tot ceea ce ai trecut romantic începând din iunie.

La acea vreme, Venus a intrat în Leu, un semn zodiacal pe care l-a ocupat timp de patru luni în timp ce se deplasa în călătoria sa retrogradă. Odată cu trecerea lui Venus în Fecioară, lasă în urmă reflecțiile și procesele post-retrogradare, fiind încurajat să iei ceea ce ai învățat și să mergi într-o direcție nouă.

Venus în Fecioară este eficientă și angajată. Este ancorată, ceea ce înseamnă că vei vedea adevărul despre relația ta și partener, în loc de ceea ce îți doreai să fie prezent. Venus în Fecioară este cunoscută pentru perfecționism, dar această energie provine doar din faptul de a ști cu adevărat ce îți dorești și meriți, așa că există o modalitate de a profita la maximum de ea. Prin adoptarea energiei perfectioniste a lui Venus în Fecioară într-un mod pozitiv, te poți înrădăcina în ceea ce meriți, permițând în același timp imperfecțiunilor să creeze un spațiu mai bun pentru iubire.

Nimic în viață, în special oamenii care sunt dezordonați și imperfecți, nu va putea fi perfect — însă asta nu înseamnă că iubirea nu poate fi.

Iubirea este perfectă simplu pentru că schimbul energetic dintre două inimi permite oamenilor să înflorească mai pe deplin în adevărul și autenticitatea lor.

Folosește acest lucru pentru a măsura creșterea în tine și în relația ta pe măsură ce îți dai seama că acesta este tipul de iubire pe care îl meriți. Venus în Fecioară te ajută să-ți onorezi valoarea și tot ce meriți de la iubire pentru a continua să iei decizii care se aliniază cu adevărul tău. Lasă loc și pentru frumusețe în haos și învață să apreciezi faptul că, chiar dacă iubirea este întotdeauna perfectă, modul în care sosește sau cu cine poate fi orice altceva decât.

Relațiile se vor îmbunătăți pentru patru semne zodiacale, mai ales când Venus intră în Fecioară.

Pești

Viața ta romantică va deveni destul de activă odată cu trecerea lui Venus, stăpâna relațiilor tale romantic, în Fecioară. Mai mult decât aducerea de noi pretendenți sau oportunități într-o relație existentă, aceasta vine cu provocarea de a iubi mai bine decât ai făcut vreodată înainte. Este una să intri într-o relație nouă, dar dacă repeti doar ciclul rănilor sau al condiționărilor, se va sfârși ca toate celelalte. A face lucrurile diferit începe în tine pentru a onora tot ce ai învățat.

De când Venus a început călătoria în Leu în iunie 2023, ai văzut focalizarea pe luarea de decizii mai sănătoase în dragoste. Acest lucru poate fi implicat și vindecarea unei suferințe anterioare sau pur și simplu vindecarea în tine din ideea că iubirea ar fi trebuit să provoace vreodată durere.

Pe măsură ce ai trecut prin acest timp de vindecare în dragoste, ai învățat mai mult despre ce ai nevoie într-o relație romantică pentru a te simți ca cea mai bună versiune a ta. Fie că este vorba de securitate, liniște, consistență sau dulce amintire că nu ești niciodată singur, această fază te-a pregătit să iei decizii noi în viața ta romantică.

Uneori, se poate vindeca împreună în relațiile existente și avea un nou început proaspăt. Dacă te afli acum în acest punct, susține-ți nevoile și practică limitele sănătoase. Limitele nu sunt neapărat făcute din ziduri de piatră sau sârmă ghimpată, ci uneori doar din delicatețe în timp ce declari că meriți să fii tratat cu sfințenie. Prin abordarea lecțiilor tale și aducerea unui nou început pentru relația ta, poți schimba complet cursul conexiunii tale.

În timp ce ești întotdeauna posibil să ai un nou început într-o relație existentă, cu Venus în Fecioară, s-ar putea să te îndrepți mai mult către a începe cu totul cu un partener complet diferit. Adesea, poate fi dificil să treci prin faze separate de creștere în relația ta și să poți întâmpina fiecare versiune cu dragoste și acceptare. Nu-ți fie frică să te deschizi la o iubire nouă pentru că modul în care ai stabilit și cultivat o relație este complet diferit acum, după vindecarea recentă.

Chiar dacă ești romanticul zodiacului, ai învățat, de asemenea, că ai nevoie ca iubirea să fie sănătoasă și ancorată. Acest lucru va transforma viața ta romantică, deoarece nu mai porți ochelari de culoare roz în ceea ce privește relația ta. În schimb, vezi că cel mai romantic lucru pe care partenerul tău îl poate face este să comunice deschis și să-și țină cuvântul. Ai încredere în tine că vei primi iubirea pe care ai meritat-o întotdeauna și ca partenerul să apară în toate modurile necesare.

Horoscop special: 4 ZODII ale căror relații intră la testul longevității. Îl trec sau nu?

HOROSCOP special: Cele mai norocoase zodii din octombrie 2023. Vezi dacă ești în topul astrologic al succesului!

Horoscop CHINEZESC special: Aceste 5 ZODII încheie săptămâna pe val. Vezi cum arată topul!

Citeste continuarea: 1 2 3 4

Data articol: 07/10/2023