Ritual pentru 11.11.2022. Portalul trezirii spirituale se deschide. Pași de urmat! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Ritual pentru 11.11.2022. Portalul trezirii spirituale se deschide. Pași de urmat!

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » Ritual pentru 11.11.2022. Portalul trezirii spirituale se deschide. Pași de urmat!
Ritual pentru 11.11.2022
Credit foto: Depositphotos.com

Anul 2022 a fost până acum destul de puternic, plin de energii de trezire spirituală! Acum, în ultimele luni, urmează o perioadă de energie și mai intensă care accelerează trezirea. Ziua de 11.11.2022, aflată foarte aproape de portalul eclipselor din 25 octombrie și 8 noiembrie, își aduce aportul la aceste energii intense. Din punct de vedere spiritual, Eclipsele au un rol cheie, și asta dezvăluie vechi tipare, nesiguranțe, limitări și chiar temeri, astfel încât să poți, prin conștientizare, să te transformi și să crești, așa că pregătește-te!

Această perioadă creează o deschidere vie către tărâmurile superioare ale Spiritului.

O ușă prin care poți păși în timp ce valuri și valuri de vindecare, conștientizare mai înaltă și stări extinse de conștiință se revarsă din Spirit pentru a te ghida și a te ajuta. Energia trezirii servește la deblocarea sistemelor învechite și la activarea noilor posibilități de paradigmă pentru fiecare dintre noi în viața noastră.

Trecerea în mod conștient prin această poartă echivalează cu eliberarea modelelor inconștiente, a limitărilor percepute și a blocajelor energetice distorsionate în câmpul tău, astfel încât să poți întruchipa un nivel mai înalt de lumină divină, Conștiință și Adevăr decât oricând înainte. Există o oportunitate uriașă acum, să îți realiniezi traiectoria și să mergi pe calea celei mai înalte cronologie a ta divină, unde poți trăi cu adevărat în sincronizare și rezonanță.

Pentru a profita la maximum de a 11-a zi din 11 noiembrie 2022, trebuie doar să faci acest ritual simplu

Pentru cele mai bune rezultate, momentul perfect va fi ora 11:11.

Pasul 1

Începe să scrii timp de 11 minute fără a lăsa stiloul jos. Scrie despre toate lucrurile care te fac fericit. Pot fi înrădăcinate în trecut sau prezent sau ar putea fi dorințele tale. Continuă să scrii chiar dacă sunt, poate, lucruri neînsemnate. Lasă-ți gândurile să curgă.

Pasul 2

Privește ce ai scris și evidențiază cuvintele, sentimentele și activitățile care îți oferă bucurie. Sunt indicii pe care trebuie să vă concentrați.

Nu rata nici: Portalul eclipselor 11.11.22. Universul te cheamă. Dar unele lanțuri nu se rup! Ce e de făcut?

Pasul 3

Alege 3 dintre cele mai bune cuvinte (pot fi sentimente sau activități) care răsună cu starea ta actuală de spirit și notează-le separat. Apoi, plasează-ți mâna dreaptă peste inimă și pentru fiecare sentiment și activitate repetă: „Îmi permit prin aceasta să fac/să simt…. să invoc mai mult din această energie pozitivă în noua fază a vieții mele care începe din acest moment încolo.”

 Pasul 4

Odată ce ai terminat, închide ochii și meditează timp de 11 minute, vizualizând cum va fi viața ta odată ce îți vei îndeplini visele. Concentreazvă-te pe energia captivantă a bucuriei, împlinirii și satisfacției. Dacă ți se pare dificil de vizualizat, scrie în flux liber timp de 11 minute.

Pasul 5

Acum scrie într-o singură propoziție, o narațiune detaliată a ceea ce dorești să expui în această viață. Acest lucru te ajută să trimiți o dorință clară și distinctă universului. Aceste exemple vă vor ajuta să înțelegeți mai bine:

(a) Intenția mea de a merge înainte este să duc o viață liniștită și să fiu în ton cu sufletul și spiritul meu.

(b) Intenția mea de a merge mai departe este să contribui la această lume prin avansare profesională și să mă simt fericit pe tot parcursul vieții mele.

(c) Intenția mea de a merge mai departe este să găsesc dragoste, să prețuiesc iubirea și să răspândesc iubirea între toți, astfel încât eu și ființele vii din jurul meu să putem fi fericiți.

Intențiile pot fi diferite. Nu uitați să-i acordați o notă pozitivă. Păstrează-l pentru tine și fă o practică să-l vezi de mai multe ori în fiecare zi sau să-l citești cu voce tare.

Nu rata nici: 11 noiembrie 2022. Se deschide portalul 11/11/22. Cum să profiți de energia zilei!

 Pasul 6

Acum ai terminat cu ritualul tău. Trebuie să recunoști Echipa Spiritului pentru îndrumarea lor și să închei ritualul cu acest cântec:

„O, dragii mei Îngeri, Spirite Cerești și Doamne Dumnezeule, aș dori să-mi ofer recunoștința pentru că m-ați ajutat să mă aliniez cu sufletul meu. Sunt aliniat acum. Simt vibrația în mine. Simt și puterea de a-mi manifesta vibrațiile. Eu sunt Unicul. Îmi creez viața pe calea cea mai înaltă, unde îmi voi întâlni visele în curând. Mulțumesc.”

Fie ca 11/11/2022 să-ți împlinească dorințele!

surse: themindsjournal.com, ask-angels.com

foto: Depositphotos.com

Data articol: 09/11/2022