Cum sa FII tot ceea ce Esti cu Usurinta, Bucurie si Glorie - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cum sa FII tot ceea ce Esti cu Usurinta, Bucurie si Glorie

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Dezvoltare personala » Cum sa FII tot ceea ce Esti cu Usurinta, Bucurie si Glorie
Cum sa FII tot ceea ce Esti cu Usurinta

Ce ai Crea in viata ta, daca nu ai avea nicio sansa sa dai gres? 

Inca din antichitate oamenii au apelat la medicina alternativa si complementara pentru a se vindeca. In acele timpuri vindecarea prin bioenergie era extrem de populara si cu rezultate uimitoare. 

Hippocrate, parintele medicinei moderne, folosea personal puterea vindecarii energetice.

Cu timpul, aceasta metoda de vindecare a fost inlocuita de medicina moderna, care are si ea beneficiile ei, fara doar si poate.

Si totusi…vindecarea corpurilor, in cele mai multe cazuri, poate surveni si fara interventia medicinei moderne. 

Corpul uman este extrem de inteligent – ne transmite tot timpul mesaje cum ca ar fi necesar sa schimbam ceva in stilul de viata, in alimentatie, in relatii, uneori chiar si jobul.  Cand nu il ascultam, singura lui solutie este sa apeleze la durere sau la crearea unei boli, ori a mai multor boli, care sa ne atraga atentia.

S-a demonstrat stiintific, de mintile briliante ale acestei lumi, ca felul gandurilor, emotiilor si sentimentelor cu care ne hranim fiinta si corpul zi de zi, ne influenteaza viata, prin modificarea starii de sanatate.

 Focalizarea pe negativitate, pe judecata de sine sau a celorlalti, neiertarea, ranchiuna, ura, resentimentele, fricile, ne conduc pe un drum cu si mai mult stres, haos, frustrare si panica, pentru ca incepem sa cautam cu mintea acele informatii care sa ne confirme ceea ce noi credem ca este “adevarat”. Iar corpul va fi acolo, si ca un gardian loial ce este, va incepe sa raspunda gandurilor si emotiilor noastre. 

Va incepe sa produca hormonii stresului – adrenalina si cortizolul, in cantitati din ce in ce mai mari, intrand pe modulul de supravietuire – fight or flight response. Reactiile chimice si modificarile celulelor si moleculelor, vor crea blocaje energetice si vor favoriza aparitia bolilor. Nicio fiinta umana nu este proiectata sa traiasca in stres pe perioade lungi de timp.

Profesorul Dulcan, celebrul neurolog, spune ca 5 minute de manie/furie traite, fac ca organismul nostru sa fie lipsit de aparare 7-8 ore, pentru ca sistemul imunitar nu mai functioneaza, fiind ocupat sa restabileasca nivelul hormonilor stresului si functiile normale ale tuturor organelor.

Vestea buna este ca exista anumite tehnici, cunoscute in intreaga lume inca de acum 20 de ani, care pot schimba aproape orice nu functioneaza in corpul nostru si in viata noastra.

Access Consciousness Bars® (accesarea barelor) este una dintre ele.

Este o tehnica „hands-on”, care faciliteaza relaxarea corpului, a mintii si a intregii fiinte.

Tehnica implica atingerea usoara a 32 de puncte (aka bare) de pe cap, atingere ce faciliteaza eliberarea de stres si a limitarilor care iti blocheaza anumite arii din viata: sanatatea, relatiile, banii, creativitatea, comunicarea, sexualitatea, etc.

Cu Access Consciousness Bars®, poti incepe sa creezi in viata ta ce iti doresti, cu usurinta, bucurie si glorie. 

Stiu ca citind aceste randuri, poate vei spune: „Nu, nu are cum sa functioneze asta! Este prea simplu!” Dar mi-as dori sa intelegi, Tu, fiinta minunata, care citesti aceste randuri, ca nu este musai sa fie greu, sa te chinui, ca sanatatea, viata ta, sau ceva din viata ta sa se schimbe. 

Beneficiile acestei tehnici sunt multiple:

• Aduce mai multa usurinta, claritate si constientizare in viata de zi cu zi.

• Induce relaxarea si somnul profund, in cazul celor care sufera de insomnie.

• Imbunatateste relatiile interpersonale.

• Creste stima de sine si increderea in sine.

• Poti intra intr-o stare de constiinta extinsa, deblocand creativitatea.

• Amelioreaza starile depresive si axioase, ajungandu-se chiar si la disparitia lor.

• Schimba cu usurinta modelele de gandire negativa si tiparele limitative.

• Ofera o buna concentrare dupa sesiuni, de aceea este indicata si pentru prescolari, elevi, studenti, inaintea examenelor si nu numai. 

• Elibereaza stresul si tensiunea, simtindu-te apoi, plin de energie.

• Incetineste undele creierului pana in starea Theta, chiar Delta, reducand astfel palavrageala mintii.

• Obtii claritate si calm si mai multa conectare cu tine.

• Se sterg implanturi, programe, energii copiate de la alte persoane, sau transmise de familie.

• Se elibereaza capacitatea de a-ti crea propria viata, finantele, business-ul si relatiile dorite.

• Vei avea o relatie buna cu banii, care nu sunt altceva decat energie pura, creand fluxuri de abundenta si prosperitate.

• Efecte benefice asupra femeilor insarcinate, inlesnind o nastere usoara.

• Uneori se pot observa schimbari uluitoare la copiii agitati, cu probleme de concentrare, comportament si altele.

Durata: 60-90 minute de rasfat total.

Access Energetic Facelift™ – ©Taramul Tineretii fara Batranete – cum imi place mie sa il numesc – este un proces de corp “hands-on” gentil, care ajuta la intinerirea corpului prin inversarea procesului de imbatranire, lucrand la nivel celular, aprofundand si accelerand capacitatea naturala a organismului de a se vindeca si regenera.

Facelift-ul asista intregul sistem energetic al corpului pentru a-l adapta cu usurinta la mai multa vitalitate, sanatate, bucurie, tinerete si ofera corpului oportunitatea de a misca si trasforma energiile (pre)judecatilor si credintelor limitative care sunt stocate pe fata si in corp. Este folosit cu succes in SPA-uri, centre de masaj si clinici anti-imbatranire din intreaga lume.

De cate ori te uiti in oglinda si te judeci, celulele retin energia acelor judecati si o blocheaza in memoria lor, fiind demonstrat stiintific faptul ca gandurile si punctele de vedere ne creeaza realitatea.

Acest proces de corp sterge acea memorie celulara, lasand spatiu corpului pentru a se regenera.

In plus, fata de intinerirea fetei, Access Energetic Facelift™, ajuta si la tonifierea muschilor fetei si ai gatului prin disparitia gusei. Face minuni cu cearcanele si pungile de sub ochi, reduce liniile fetei, fiind benefica si pentru persoanele care au suferit pareze faciale. Unele persoane au raportat imbunatatirea vederii  si chiar reducerea alopeciei.

Durata: 60-90 minute de rasfat 

Molecular Terminal Valence Sloughing System – MTVSS (Sisteme de desfacere a valentei molecuare terminale)

Din cele peste 50 de procese de corp din Access Consciousness®, MTVSS-ul este de departe cel mai dinamic si mai amplu.

Ce sunt procesele de corp? Sunt energii care ajuta corpul sa se vindece si sa se elibereze de tot ce nu este contributie pentru el. 

MTVSS-ul faciliteaza vindecarea corpului si eliminarea durerii, precum si a intrusilor (noduli, chisturi, tumori de dimensiuni mici, pietre la rinichi, etc.). Poate fi folosit in o mie de feluri si de fiecare data va produce o posibilitate diferita. 

Corpul nostru are capacitatea de a se genera pe sine dar, din pacate, tindem sa avem puncte de vedere fixe despre orice, care blocheaza curgerea energiei.

MTVSS-ul se efectueaza prin atingeri blande pe anumite zone ale corpului, practicianul cerand activarea anumitor energii pe suprafete specifice, care permit corpului sa reseteze intreaga lui structura.

Beneficiile pentru participanti: 

  • Desface/anuleaza efectele traumelor, recente sau vechi, cauzate de mediu sau de accidente.
  • Desface/anuleaza aproape orice fel in care corpul functioneaza gresit.
  • Intareste sistemul imunitar.
  • Contribuie la vindecarea fracturilor.
  • Este un adjuvant minunat in vindecarea marii majoritati a bolilor cunoscute.
  • Are un efect dinamic asupra articulatiilor, crescand imunitatea corpului.
  • Poate reduce sforaitul.
  • Faciliteaza functionarea normala a glandei timus, a tiroidei, a suprarenalelor. 
  • Faciliteaza eliminarea hemoroizilor, bataturilor si negilor.
  • Este indicat pentru disfunctiile sistemului imun care implica maduva oaselor, cum ar fi cancerul osos si leucemia.
  • Imbunatateste capacitatea de detoxifiere a corpului.

Durata: 60-90 minute

Corectarea vederii – faciliteaza in primul rand vindecarea afectiunilor ochilor (miopie, glaucom, cataracta, degenerescenta maculara, sindromul de ochi obositi, sindromul de ochi uscati), precum si afectiunile sinusurilor, dar, si mai mult de atat. Te ajuta sa vezi oportunitatile din viata ta.

Durata: 30-60 minute

Amalgamuri toxice – faciliteaza eliminarea metalelor grele din corp (mercur) si a toxinelor. Este un adjuvant in combaterea cancerelor de orice fel.

Fiind un proces de corp energetic, fuctioneaza si pe situatiile toxice din viata ta, modificand ori schimband acele situatii. Pot disparea din viata ta acei oameni toxici. Si nu este necesar sa iti dai seama cum se intampla asta. Energia va lucra pentru tine, daca ii vei permite, nu mintea.

Durata: 60-90 minute

    Eliminarea celulelor adipoase care provoaca cresterea in greutate – Acest proces de corp, faciliteaza eliminarea kg care nu sunt contributie pentru corpul tau. Cresterea in greutate poate avea si cauze emotionale, nu doar un regim alimentar haotic. Putini nutritionisti analizeaza si emotiile care provoaca anumite “pofte alimentare”. In situatiile in care nu se elimina si emotia care a provat ingrasarea corpului, dieta nu prea da rezultate, sau acestea se vor vedea doar pe termen scurt. Energia acestui proces poate “indentifica” emotia care produce acumularea de kg si o poate elimina. 

Durata: 60-90 minute

Mimarea biomimetica si biomimetrica a durerilor, bolilor si realitatilor altor oameni 

Schimba modul in care ne cream viata si felul in care arata corpul nostru. Tindem sa mimam cum arata alte corpuri, ori comportamente, ticuri, puncte de vedere fixe, situatii financiare deficitare, convingeri limitative despre bani, etc. ale altor oameni, mai ales ale parintilor nostri. Toate astea le preluam subconstient si le facem ale noastre, desi, in realitate nu sunt, pentru ca sa ii intelegem pe ceilalti si sa ne potrivim in realitatea lor.  Sa nu ne simtim exclusi. Sa “apartinem” si noi “tribului”.

Dar, tine minte: realitatea lor, nu este si realitatea ta. 

Ti s-a intamplat vreodata sa vorbesti cu cineva si sa iti spuna ca il doare capul? Ai observat ca la putin timp, incepe sa te doara si pe tine? Cam asa arata mimarea biomimetica. Dar acesta este un exemplu light. Se poate intampla sa mimam chiar si o boala: a mamei, a bunicii, a matusii…doar pentru ca “si ele s-au imbolnavit”, vei gandi ca si tie ti se va intampla; este ereditar, nu?”

Dar retine: lucrurile nu sunt intotdeauna ceea ce par a fi. ☺

Procesul este util pentru: acnee, impotenta, frigiditate, infertilitate, boli si multe, multe altele.

Durata: 60-90 minute

    Acestea fiind spuse, te invit cu drag si cu inima deschisa pe Tine, Fiinta minunata, sa experimentezi si alte posibilitati de relaxare si vindecare. 

Te va uimi contributia pe care o vor aduce in viata ta si pentru corpul tau, aceste procese minunate. 

“Cum ar fi sa iti traiesti viata la potentialul ei cel mai inalt cu usurinta, bucurie si glorie?” Gary Douglas (fondatorul Access Consciousness)

Cum ar fi sa iti dai voie sa alegi diferit, fata de tot ce ai facut pana acum, indiferent de iti vor spune altii sau chiar propria ta minte? 

Mintea, de cele mai multe ori ne saboteaza viata, atunci cand nu intelege ceva ce nu a mai facut. 

    Asadar, lasa-te ghidat/a de energie. Corpul o simte si va alege energia procesului de corp care ii va fi cea mai mare contributie si care va schimba si ce nu merge in viata ta.

Doar inchide ochii si pune o intrebare. Vei simti raspunsul. Ai incredere in tine!

    “A quiet mind is able to hear intuition over fear’.

Daniela Elena Olteanu

Practician international Access Bars®

Practician international Access Facelift™

Practician international Procese de Corp Access Consciousness® 

E-mail: elenadaniela.olteanu10@gmail.com

Tel.: 0774.485.986


Imagine de Anemone123 de la Pixabay

Data articol: 22/11/2020