5 beneficii ale mandarinelor (plus retete delicioase)
Mandarinele sunt unele dintre cele mai populare citrice. Iata 5 beneficii ale mandarinelor plus 3 retete delicioase.
Reduc riscul de cancer la ficat
Doua studii realizate in Japonia de Institutul National de Stiinte pentru Cercetarea Copacilor si Facultatea de Medicina din Kyoto au scos la iveala faptul ca mandarinele reduc riscurile de cancer la ficat.
Inhiba leucemia
Mandarinele contin tangeritina, un flavonoid despre care studiile de specialitate sustin ca reduce riscul de leucemie.
Tu ai grija de ficatul tau? Alimente care vindeca ficatul
Impiedica intarirea arterelor
Citricele din familia mandarinelor mai contin un flavonoid foarte puternic – nobiletina – care contribuie la mentinerea elasticitatii arterelor sangvine, in special la persoanele diabetice.
Combate cancerul la san
Alte studii au arata ca tangeritina si nobiletina contribuie la combaterea cancerului la san.
Citeste continuarea: 1 2
RETROGRADUL lui MERCUR din 25 NOIEMBRIE poate AGITA aceste 3 ZODII
Lecția DIVINA pe care fiecare ZODIE trebuie să o ÎNVEȚE înainte de 2025