Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 17-23 februarie - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 17-23 februarie

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop saptamanal » Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 17-23 februarie

Iata horoscopul saptamanii 17-23 februarie 2014 prezentat de Astrocafe.ro.

astrocafe.ro

 

           

Berbec Pastreaza-ti atentia dedicata unui singur scop, cel mai important din lista de prioritati. Ar fi bine sa nu te iei dupa ceea ce ti se spune, caci oamenii cu care interactionezi par a fi pierduti in propriile lor lumi, neavand destula energie pentru a-ti acorda fie si o farama de sprijin. Incepand cu a doua zi a saptamanii este posibil a avea parte de neintelegeri in grupul tau de prieteni. Nu lua nimic personal – nimic din ceea ce ti se spune. S-ar putea ca, spre sfarsitul saptamanii, increderea in tine insuti sa scada, motiv pentru care sfatul astrologului este acela de a nu-ti cauta alinare mintindu-te singur.

 

 

Taur A te concentra pe obtinerea si pastrarea controlului reprezinta o greseala imensa pe care ai putea sa o faci, in aceasta saptamana. Din contra, este momentul sa te lasi in grija Celui de Sus, caci sigur stie mai bine de ce anume ai nevoie pentru a ramane stapan pe viata ta. Preocupa-te, in schimb, pe ce anume ai de facut pentru a te dezvolta si mai frumos decat pana acum, pe felul in care iti consumi energia la locul de munca si pe a decide in ce mod alegi sa te porti cu cei din jur, remarcand ca nu tuturor li se potrivesc aceleasi strategii. Este adevarat, nu toti iti vor multumi, dar cei pe care ii ajuti acum vor avea mereu o usa deschisa pentru tine.

 

 

Gemeni – Te-ai obisnuit deja sa ti se spuna ca ii zapacesti pe toti cu rapiditatea cu care iti schimbi deciziile si perspectiva din care privesti situatiile in care esti implicat. Schimbarile tale de ultim moment au rolul de a-ti asigura spatele in orice intreprinzi in aceasta saptamana, deci, de aceasta data, urmeaza-ti instinctul. Chiar daca ti se arata miracole, chiar daca ai senzatia ca lumea tocmai a devenit scena perfecta pentru tine, fii pregatit si pentru a intampina cele mai mari deziluzii posibile, mai ales la sfarsitul acestei saptamani. Este o saptamana in care nu ar trebui sa te increzi decat in ceea ce este palpabil.

 

 

Rac ­- Desi stii si simti ca o schimbare majora urmeaza sa aiba loc in viata ta, exista totusi „ceva” care te tine in loc, te trage in urma. Sa fie oare lipsa de incredere? Sa fie oare teama de un viitor incontrolabil? In special in cazul relatiilor tale care intampina probleme, comporta-te impecabil, caci reactiile tale din aceasta saptamana vor avea un impact destul de puternic in viitor. Este vital sa te exprimi  cat se poate de clar si  concis in ceea ce comunici in mod expres celor cu care interactionezi, caci chiar daca spui ceva ce ii intereseaza pe acestia, riscul de a fi gresit inteles este crescut. Tot in aceasta saptamana este posibil sa cheltuiesti mai mult decat te asteptai pentru copilul tau.

 

 

Leu – Se pare ca este atat de mult pesimism in jurul tau, incat cu greu reusesti sa mai zambesti, asemeni copilului cu parul balai, care radea „la soare”, astfel facandu-i si pe altii fericiti. Pe cat posibil, incearca sa nu cobori in tenebrele sufletului, alaturi de acestia. De marti pot interveni in viata ta evenimente care te impiedica sa ajungi la sufletul celui iubit, bariere mai mult psihologice si care pot fi rezolvate atunci cand te astepti mai putin. Nici la capitolul „finante” lucrurile nu stau foarte „pe roze”. Incearca sa iti revizuiesti planul de afaceri si modul in care administrezi bunurile comune.
Fecioara – Aminteste-ti ca, indiferent ce tipar comportamental mostenit adopti, in aceasta saptamana nimic nu poate sa functioneze mai bine decat simpla si curata credinta in Cel de Sus. Reusesti, intr-un final, sa alegi ceea ce este cel mai potrivit dezvoltarii tale si, prin aceasta, sa imbunatatesti si mediulin care traiesti. Pe de alta parte, in ceea ce priveste parteneriatele, fie te simti irezistibil atras de o noua persoana din viata ta, fie cineva, o persoana foarte apropiata sufeltului tau te ameteste prin felul in care se comporta, intr-atat incat nu mai stii ce sa crezi. Vestea buna este aceea ca sfarsitul de saptamana se anunta a fi unul romantic…

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 16/02/2014