Sarcină/Alimentația gravidei

4 alimente care dau arsuri in timpul sarcinii

18 aprilie 2016, , Vizualizări: ...
alimente gravide - sfatulparintilor.ro - pixabay_com

Arsurile in timpul sarcinii sunt unul dintre simptomele neplacute ale “calatoriei” de aproximativ 40 de saptamani.

Pe masura ce uterul se dilata, in special dupa saptamana 20, el impinge stomacul spre diafragma, tot continutul stomacului fiind impins spre esofag. Acest lucru duce la refluxul gastric. De aceea este recomandat sa elimini alimentele care favorizeaza arsurile.

 

Iata 4 alimente care dau arsuri in timpul sarcinii.

 

 

  1. Citricele

Alimente precum portocalele, grapefruit sau rosii pot genera senzatii de arsuri.

Pont: Pune rosia intr-un sandvis si nu intr-o salata. Mananca portocala dupa o masa cu cereale.

 

 

  1. Alimente grase

Alimentele grase si prajite se digera mai greu si favorizeaza astfel aparitia arsurilor.

Pont: Alege carnea slaba, produsele lactate degresate si evita sa prajesti alimentele. Prepara-le, in schimb, la cuptor.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comenteaza

Meniu