Shop

Prieteni sau Adversari, o nouă premieră la Disney Channel

26 aprilie 2012, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro - Prieteni sau adversari - Disney Channel

Tinerele vedete Bella Thorne şi Zendaya, din serialul de succes de la Disney Channel Totul pentru Dans, interpretează rolurile principale în noul film original de la Disney Channel, Prieteni sau Adversari, care va avea premiera sâmbătă, 28 aprilie, la 10:30 pe Disney Channel Romania. Prieteni sau Adversari este primul film original de la Disney Channel pentru cele două actriţe principale care îşi fac debutul alături de cealaltă actriţă principală, Stefanie Scott din Bobocii Isteţi de la Disney Channel.

 

sfatulparintilor.ro - Prieteni sau adversari - Disney Channel

 

Cele mai bune prietene Halle (Zendaya Coleman) şi Avalon (Bella Thorne) sunt autoarele unui blog de modă şi li se oferă oportunitatea de a-şi transforma blogul Geekly Chic într-o revistă, dar prietenia le este pusă la încercare atunci când află că doar una dintre ele poate să rămână senior editor la noua publicaţie. Fetele trebuie să uite de prietenia lor şi să concureze una împotriva celeilalte pentru post, trebuind în cele din urmă să decidă ce este mai important pentru ele.

 

Filmul urmăreşte şi povestea lui Jake şi a câinelui său iubit, Murray, o pereche inseparabilă a căror prietenie ia sfârşit atunci când apare în scenă noul partener al lui Jake pentru un proiect ştiinţific, Julianne, şi captează atenţia lui Jake. Murray îşi dă seama rapid că este vorba de un impostor şi încearcă să dea în vileag intenţiile secrete ale Juliannei înainte de a pierde prietenia lui Jake pentru totdeauna.

 

O ultimă poveste ne-o prezintă pe băieţoasa Savannah care este de acord să facă schimb de vieţi cu noua sa prietenă bogată, Emma, cu care seamănă fizic. Cele doua fete îşi dau seama curând că viaţa de cealaltă parte nu este tot ceea ce pare a fi, atunci când intervin băieţii între ele şi trebuie să înveţe nu doar să îşi rezolve diferenţele de opinie, ci şi să rămână sincere faţă de sine.

 

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (2)

  1. lorela02 spune:

    Prin RDS noi nu receptionam canalul, pacat, am auzit ca este foarte frumos

  2. teo spune:

    un motiv de bucurie pentru copii

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu