Disney Channel lansează serialul de comedie „Perechea de regi”

28 martie 2012, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro - disney channel - o pereche de regi

Disney Channel anunţă lansarea unui nou serial “Perechea de regi”, sâmbătă, 31 martie, la ora 9:30. Noua producţie oferă multă comedie şi acţiune pentru copii şi întreaga familie şi spune povestea unor adolescenţi obişnuiţi din Chicago, care descoperă că sunt moştenitorii de drept ai tronului unei insule.

 

 

Serialul de comedie “Perechea de Regi”, nominalizat la premiile Emmy, prezintă aventurile gemenilor Brady şi Boomer. Cei doi adolescenţi duc o viaţă aparent normală, sub tutela mătuşii şi unchiului lor din Chicago, fără să ştie ca sunt succesorii tronului insulei Kinkow. Viaţa lor se schimbă drastic când Mason, consilierul regal, îşi face apariţia la liceul la care aceştia studiază să îi informeze despre descendenţa lor specială. Astfel, Brady şi Boomer se mută pe insulă pentru a-şi revendica tronul şi a conduce împreună o insulă cu multe obiceiuri şi superstiţii ciudate, fără a provoca ravagii la fiecare pas.

 

sfatulparintilor.ro - disney channel -  pereche de regi

 

Odată cu puterea apar şi responsabilităţile pentru Brady şi Boomer care acum învaţă să lucreze împreună pentru a face faţă provocărilor şi pentru a deveni buni conducători. Brady este cel responsabil, dar uşor ameţit uneori. Este foarte curajos atunci când trebuie şi este dornic să demonstreze că este demn de noul său statut. Boomer este mult prea încrezător şi uneori acţionează din impuls. Fiind o persoană foarte sociabilă, el preferă să se distreze şi nu îşi ia rolul de rege în serios aşa cum face Brady.

 

 

Urmăriţi aventurile lui Brady şi Boomer începând de sâmbătă, 31 martie, de la ora 9:30, numai la Disney Channel.

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (1)

  1. micone82 spune:

    Un serial bun pentru copilasi.

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu