Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 20 - 26 martie - Sfatulparintilor.ro
Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 20 – 26 martie

20 martie 2017, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro - horoscopul saptamanii

Iata care sunt previziunile astrale pentru saptamana 20-26 martie, potrivit Astrocafe.ro.

 

astrocafe

Berbec

Zodia Berbec

O săptămână în care preocupările tale se vor lega de filozofie, de planuri de călătorii îndepărtate sau de studii pe termen lung. Dialogurile cu persoane erudite, cu persoane străine sau cu apropiați plecați de ceva vreme în străinătate vor fi frecvente și de bun augur. Este bine să reții sfaturile sau îndemnurile primite, indiferent pe ce cale sau de la cine. Începe o perioadă excelentă pentru tine, o nouă etapă, astfel că te poți gândi la abordarea altor filozofii de viață, altor relații și altor planuri de anvergură. Cum sănătatea rămâne în continuare vulnerabilă fii prudent și controlează-ți reacțiile, vorbele și gesturile. Din prea mult entuziasm riști să strici relații și situații bune.

Taur

Zodia Taur

Săptămâna debutează cu aspecte financiare, de genul achitarea facturilor sau relaționării cu instituțiile de profil. Fii cumpătat la bani și verifică orice document, cât de mărunt, întrucât sunt posibile erori banale în aparență, dar care pot antrena în timp dificultăți. Demersurile profesionale și cele legate de călătorii pot fi frecvente, însă este puțin probabil să le poți rezolva pe toate așa cum îți dorești. Lasă loc neprevăzutului și mergi o dată cu trend-ul momentului. Toate se vor aranja așa cum ai nevoie și spre binele tuturor. Atmosfera din sfera profesională este tensionată și se conturează niscai conflicte în umbră. Prudență, răbdare și încredere că vei depăși totul cu bine. Rezervă momente de odihnă și pentru plimbări în aer liber.

Gemeni

Zodia Gemeni

Prima parte a săptămânii aduce discuții parteneriale, mai ales privitoare la bani și bunuri comune. Se pare că tu îți dorești ceva, ai anumite planuri, iar partenerul de viață sau colaboratorii îți prezintă cu totul altceva. Răsturnările de situație din segmentul partenerial pot fi spectaculoase, de aceea fii prudent și ține cont și de spusele sau doleanțele celorlalți. Apar cheltuieli legate de facturi, servicii sau datorii. Planurile de investiții alături de alții vor intra în discuție, dar este bine ca deocamdată să rămână la stadiul de planuri. Este posibil să te răzgândești peste ceva vreme, astfel încât marja de siguranță este binevenită. Relațiile cu prietenii se vor revigora foarte bine și pe termen lung. Întâlniri, dialoguri fructuoase, proiecte de anvergură!

Rac

Zodia Rac

Se pare că ești concentrat pe activitățile profesionale de rutină, dar și pe cele personale de acasă, mai ales în primele zile ale săptămânii. În plan profesional se conturează o nouă etapă, în care sunt șanse să primești responsabilități de anvergură. Sănătatea este vulnerabilă, de aceea dozează-ți eforturile și lasă-i pe ceilalți să te ajute cu tot ce pot. Evită discuțiile de anvergură, acțiunile solicitante și persoanele care te obosesc. Relațiile în general sunt fragile în perioada actuală, existând riscul destrămării multora. Pe de altă parte sunt zile bune pentru a revizui colaborările și parteneriatele în care ești implicat. Renunță fără echivoc la cele irelevante pentru dezvoltarea ta din toate punctele de vedere. Astfel faci loc în vița ta pentru altele de o mai bună calitate.

Leu

Zodia Leu

Se anunță debutul unei perioade în care îți vei revizui multe planuri legate de călătorii sau de studii. Săptămâna îți aduce multă forfotă în plan profesional. Există posibilitatea să revizuiești activități și documente profesionale sau să te informezi cu privire la obținerea unor competențe profesionale, prin abordarea unor cursuri și studii de lungă durată. Latura educațională te va interesa mult și pentru multă vreme de acum încolo. Indiferent de situație ai grijă și de sănătate, pentru că sistemul osos și articulațiile sunt vulnerabile. Odihnește-te conștient și rezervă momente pentru plimbări ușoare în aer liber. Foarte importante sunt și relațiile parteneriale, deoarece vor interveni discuții și aspecte ce vor trebui lămurite de comun acord.

 

astrocafe

 

Citeste continuarea pe ASTROCAFE.RO.

Cuvinte cheie: , , , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro
Meniu