Cele 7 calitati ale unui tata perfect - Sfatulparintilor.ro
Shop
Ultimele 100 de articole

Cele 7 calitati ale unui tata perfect

17 aprilie 2016, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro - tata perfect

Rolul unui tata in familie este la fel de important ca cel al mamei. Copiii au nevoie de o legatura emotionala cu tatal lor, care devine modelul de comportament masculin pentru viitorul adult. “Absenta tatalui (atat fizica, dar si emotionala) a facut ca multi dintre copii sa se simta abandonat, orfani”, spun specialistii. Pana acum, tatal avea rolul de a munci din greu pentru a avea ce pune pe masa copiilor. In acele timpuri, tatii isi manifestau dragostea muncind pentru copiii lor, nu jucandu-se cu copiii lor. Vremurile s-au schimbat, iar mamele si tatii isi impart rolurile in oferirea suportului emotional, dincolo de suportul material.

 

Iata 7 calitati ale tatalui perfect.

 

  1. Tatal iubitor

Un tata isi accepta si isi iubeste copilul asa cum este, partile lui bune si rele, cu abilitatile lui. Un tata isi incurajeaza copilul si ii lauda fiecare reusita, astfel incat copilul sa capete stabilitate si incredere de sine.

 

 

  1. Tatal invatator

Tatal isi face timp pentru copilul sau ca sa interactioneze cu el si sa-l invete diverse lucruri, de la valori de viata la abilitati.

 

 

  1. Tatal protector

Tatal protector nu-l apara doar de lucrurile care ii fac rau fizic, ci isi invata copilul cum sa se protejeze de valorile negative.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro
Meniu