6 lucruri care sfidează criza economică

28 mai 2012, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro - 6 lucruri care sfidează criza economică

De ceva vreme încoace, toată lumea vorbeşte despre criza economică. Însă nu toţi oamenii sunt la fel de afectaţi de criza economică. Drept dovadă stau cumpărăturile extravagante, la preţuri ridicol de mari, ar zice unii. Iată câteva exemple de obiecte care sfidează criza economică.

 

 

Rulotă de 3 milioane de dolari

Iubitorii de camping cu dare de mână vizează la Elemment Palazzo, o rulotă de lux amfibie (merge atât pe uscat, cât şi pe apă). Dormitor nupţial cu baie, interior din piele, cabină de duş, şemineu, sufragerie, bar, televizor de 40”, toate de lux evident.

 

 

 

 

 

Barcă de viteză Chevrolet Corvette – 1,7 milioane de dolari

Această frumuţete de Corvette, care are la bază modelele auto ZR1 şi ZR48, este o adevărată bijuterie: 1350 de cai putere, interior din piele, cabina suficient de mare încât să încapă lejer 6 persoane, sistem audio de 8.000 de watti, 5 televizoare, un DVD-player etc. Preţul include şi camionul de transport.

 

sfatulparintilor.ro - barca de lux

 

 

 

Vino acum să vezi oferta noastră specială de produse din care poţi cumpăra copilului tău cadou de 1 iunie aici.

 

 

 

 

 

Stick USB – 37.000 de dolari

Unele stick-uri sunt scumpe pentru că au capacitatea de 1TB. Însă altele sunt scumpe pentru că sunt… preţioase. În funcţie de model şi de „materia primă”, preţul diferă de la 36.900 de dolari pentru un stick bătut cu smaralde, la 24.400 de dolari pentru unul cu rubine. Modelul de faţă este puţin mai „ieftin” – 16.500 de dolari. Capacitatea de stocare este de „numai” 32GB.

 

sfatulparintilor.ro - stick de lux

 

 

 

 

iPad 2 – 8 milioane de dolari

iPad 2 este una dintre cele mai utilizate tablete. Toată lumea are. Aşa că, dacă vrei să ieşi din anonimat, îţi trebuie ceva mai special. Ca de exemplu un model de lux – Gold History Edition: carcasă din aur de 24k, logo-ul este “capitonat” cu 53 de diamante, iar marginea ecranului este din amolit, cea mai rară piatră din lume. Amolitul are la bază moluştele preistorice numite amoniţi. Având în vedere preţul – 8 milioane de dolari – până acum nu au fost realizate decât două astfel de produse de lux.

 

sfatulparintilor.ro - ipad de lux

Tricou de 400.000 de dolari

Când e vorba de tricouri, toată lumea se gândeşte la preţuri mici. Eh, lucrurile se mai schimbă când faci parte din înalta societate. Iar 400.000 de dolari pot fi o nimica toată, mai ales când e vorba de spre un tricou bătut cu diamante – 16 la număr, 8 albe şi 8 negre.

 

sfatulparintilor.ro - tricou de lux

Apartament de 21,8 milioane de dolari

Situat în Tokio, apartamentul este considerat cel mai scump din lume, mai ales că are un singur dormitor. Cu o suprafaţă de 412 mp, mobilă de lux, grădină exterioară acoperită, apartamentul este o adevărată bijuterie. Totuşi, s-au vândut insule la preţuri mai mici.

sfatulparintilor.ro - apartament 2de lux

Cuvinte cheie: , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (4)

 1. riana spune:

  Si eu muncesc de dimineata pana seara ca sa traim decent …

 2. 27ralu spune:

  Uau.unii oameni au bani,ca nu stiu ce sa faca cu ei,in timp ce noi,oamenii de rand,traim de pe o zi pe alta.

 3. lorela02 spune:

  wow, nu e criza pentru cine isi permite unul dintre lucrurile de mai sus… eu m-as multumi si cu un stick cu smaralde 😀

 4. elena spune:

  Asta e ..unii au bani ,altii nu ..sincera sa fiu nu ravnesc la aceste lucruri ,nu cred ca fericirea consta in lucruri materiale scumpe ci in liniste sufleteasca ,sanatate si un trai decent.

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu