8 schimbari simple care te ajuta sa fii o alta persoana - Sfatulparintilor.ro
Shop
Ultimele 100 de articole

8 schimbari simple care te ajuta sa fii o alta persoana

19 februarie 2016, , Vizualizări: ...
schimbare imperfectiuni - sfatulparintilor.ro - foter_com

Este bine stiut faptul ca nu ai nevoie decat de 30 de zile pentru a adopta un nou obicei. Partea cea mai grea este sa incepi. Lista urmatoare contine 8 idei. Oricare dintre ele ar putea fi dusa la bun sfarsit intr-o luna de oricine. Cea mai buna abordare este sa alegi 2-5 dintre ele si sa le practici in urmatoarele 30 de zile. Odata ce le-ai asimilat in viata ta, fa o noua selectie si urmeaza-le pentru o luna.

 

Iata 8 schimbari simple care te ajuta sa fii o alta persoana.

 

 

  1. Foloseste cuvinte care incurajeaza fericirea

Cand cineva te intreaba cum te simti, in loc sa dai un raspuns de convenienta, „Bine”, ai putea spune: „Ma simt fabulos”. Diferenta dintre ele este atitudinea si cuvintele alese. S-ar putea sa nu te simti mai bine decat ceilalti, insa vei arata de 20 de ori mai fericit. Petrece 30 de zile folosind cuvinte care incurajeaza zambetul.

 

 

  1. Incearca ceva nou in fiecare zi

Varietatea este, cu adevarat, condimentul vietii. Poti sa vezi sau sa faci ceva de un milion de ori, insa poti sa-l vezi sa sa-l faci o singura data. Tocmai de accea, prima experienta lasa urme adanci pentru tot restul vietii. Fa un efort si incearca ceva nou in fiecare zi timp de 30 de zile. Poate fi o activitate noua sau doar o mica experienta, precum discutia cu un strain. Odata ce „bulgarele de zapada” a pornit la vale multe dintre aceste noi experiente vor deschide noi usi catre oportunitati care iti pot schimba viata.

 

 

  1. Fa un act lipsit de egoism in fiecare zi

In viata primesti ceea ce oferi. Cand ai un impact pozitiv asupra vietii cuiva, vei avea un impact pozitiv si asupra vietii tale. Ajuta pe cineva sa fie mai fericit sau sa sufere mai putin. Va fi o experienta extrem de placuta. Una de care iti vei aminti toata viata.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro
Meniu