7 rezolutii de Anul Nou pentru barbati. Cate din ele esti pregatit sa bifezi pe lista ta? - Sfatulparintilor.ro
Shop

7 rezolutii de Anul Nou pentru barbati. Cate din ele esti pregatit sa bifezi pe lista ta?

25 decembrie 2017, , Vizualizări: ...
rezolutii de anul nou - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - entrepreneur-593358_1920

Rezolutiile de Anul Nou sunt promisiuni pe care mai toata lumea le face. Ele au capatat si o conotatie negativa intrucat de multe ori promisiunile sunt facute cu mare fast, dar nu sunt deloc respectate sau sunt respectate mult prea putin ca sa conteze.

 

Dar, cum intentia primeaza, iata cateva rezolutii de anul nou pentru barbati.

 

  1. Voi arata mai mult ca imi iubesc sotia

Daca sotia ta este mama copiilor tai, atunci nu strica sa-i arati un plus de afectiune. Fa-ti timp pentru ea, ascult-o, curteaz-o, arata-i cat de mult o apreciezi si respect-o. Copiii vor fi mult mai cooperanti si se vor simti mult mai in siguranta.

 

 

  1. Voi petrece timp de calitate cu familia

Familia are nevoie de calitate, dar si de cantitate. E nevoie de timp pentru a-ti construi relatii puternice cu sotia, cu copiii. Discutati impreuna, distrati-va impreuna, insufla-le copiilor tai adevaratele valori ale familiei. Construirea de amintiri frumoase impreuna este cheia unor relatii greu de deteriorat.

 

 

  1. Voi fi un tata consistent cu disciplina

Copiii au nevoie de consistenta, mai ales cand este vorba de disciplina, altfel pot fi derutati. O regula nu se poate schimba de la un moment la altul, pentru ca in asemenea conditii copilul nu mai stie cum ar trebui sa actioneze. Un parinte consistent cu disciplina ii va conferi copilului un mediu sigur, iar relatia cu acesta va fi una bazata pe incredere reciproca.

 

 

  1. Voi invata limbajul iubirii al copiilor mei

Fiecare dintre noi iubeste diferit si isi manifesta iubirea diferit. De asemenea, nevoia de afectiune este difererita. Daca iti cunosti suficient de bine copiii vei sti cum sa te comporti cu fiecare in parte, astfel incat sa le arati ca ii iubesti.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu