30 de imagini cu dublu inteles ce iti bulverseaza creierul - Sfatulparintilor.ro
Shop

30 de imagini cu dublu inteles ce iti bulverseaza creierul

21 februarie 2016, , Vizualizări: ...
trezire

Lumea in care traim se schimba, fie ca vrem sau nu vrem, fie ca ne place in ce consta schimbarea sau nu. Planeta Pamant trece de la dimensiunea 3D la dimensiunea 5D, cu o scurta trecere prin dimensiunea 4D, menita a ne acomoda de la conceptiile si modul de viata 3D la cel 5D. Practic, vom trai intr-o noua era pentru care, la nivel de suflet si incarnare, ne-am pregatit pentru a veni aici si a contribui la noua lume, dupa mii de ani in care omenirea si planeta au trait in vechea lume 3D. Insa trecerea este bulversanta. Ca o similitudine, este ca si cum dintotdeauna locuim la intr-un orasel in nordul Finlandei si tot ce suntem si stim este acomodat cu clima, alimentatia, conceptiile iar brusc suntem mutati, cu sau fara stiinta noastra constienta, intr-un alt oras in sudul Africii. Viata in Finlanda este 3D si viata in sudul Africii este 5D, iar calatoria dintr-un oras in altul este dimensiunea 4D in care suntem acomodati cu noua destinatie.

 

 

Sunt multe aspecte unde este nevoie sa ne redefinim, chiar daca aparent suntem aceleasi persoane si ce vedem in jur pare sa fie acelasi lucru. Insa e nevoie sa:

  1. Renuntam la vechile conceptii si moduri de a vedea lumea care ne fac rau. Ne dam seama ca ne fac rau daca in jurul nostru si in viata noastra sunt oameni, intamplari, situatii care ne dor, pe care le judecam, cu care nu suntem bine sufleteste. Inseamna ca acolo exista un gand crezut cu tarie candva ce acum continua sa se materializeze in fata noastra tocmai pentru ca prin oglinda ce ne-o prezinta sa vedem daca ne mai place ce vedem sau alegem sa schimbam cu un nou gand opus.
  2. Realegem alimentele care ne fac bine cu adevarat.
  3. Redefinim relatiile interumane care ne fac sa inflorim si crestem, versus cele in care stagnam sau chiar riscam sa involuam, nu inainte de a aplica legile oglinzii pentru a vedea ce aspecte din noi pe care nu le agreem si le-am ascuns “sub pres” ni se arata prin persoana din fata, ce putem invata ca lectie din relatiile respective dureroase. Ce nu intelegem si nu absolvim ca si lectii ale sufletului si fugim de ele, vor continua sa revina ca tipare repetitive pana cand acceptam, iertam, iubim.
  4. Invatam sa traim in campul, energia si influenta inimii in loc de campul, energia si influenta conceptiilor mintii din trecut. Mintea devine aliat, partener, slujitor fidel pentru a implementa drumul si alegerile inimii, in loc de sefa ce implementeaza conceptii ce nici macar nu ne apartin, ci sunt preluate papagaliceste si inconstient de la parinti, profesori, societate.
  5. Acceptam ca timpul are alta semnificatie, trecut prezent viitor sunt liniaritati specifice 3D. In 5D exista doar prezentul, aici si acum, iar trecutul si viitorul sunt iluzii si proiectii ale mintii. Mai clar despre aceste aspecte explica principiile fizicii cuantice.
  6. Renuntam cat de mult putem la control si dominatia egoului si sa ne lasam calauziti de Sinele superior, de intuitie, de inima si sa abandonam atasamentele si tot ceea ce crede mintea ca o defineste ca sa poata supravietui.
  7. Traim dominant in bucurie, iubire si pace iar pentru acest lucru sa invatam si sa reusim sa iertam tot ceea ce mintea noastra crede ca trebuie sa ierte; la nivel de suflet si inima nu e nevoie de iertare; iertarea e un instrument al mintii prin care ea poate renunta la ce crede ca a durut, a simtit nedreptati, umilinte, tradari, respingeri, abandonari sau alte rani sufletesti.
  8. Acceptam ca suntem creatori ai propriei vieti cu tot, dar absolut tot ce exista in ea, in loc de victime pasive, nefericite si neputincioase a ce ni se intampla. Fiecare creatie a noastra pe care o vedem in fata ochilor in toata splendoarea ei corespunde anumitor conceptii pe care le avem in minte. Daca nu ne place ce vedem, e nevoie sa schimbam ce credem cu alte ganduri noi in care decidem sa credem.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu