2015 – al doilea an al devenirii noastre - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

2015 – al doilea an al devenirii noastre

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Dezvoltare personala » 2015 – al doilea an al devenirii noastre

Cu totii simtim de ceva vreme ca s-a schimbat cumva energia din jurul nostru, timpul s-a scurtat, prioritatile ni s-au schimbat, lucrurile sunt pe dos: ce a fost adevarat ieri, astazi  e pus sub semnul intrebarii, din ce in ce mai multi oameni se trezesc ca dintr-un somn lung si incep sa priveasca asupra lumii dintr-un alt unghi.

In fiecare zi se publica mai multe descoperiri din geologie, istorie, arheologie. Apar noi tehnologii pe piata. Unele specii mor pentru ca altele sa apara. Noii nascuti prezinta uneori abilitati bizarre, uimitoare. Realitatea, așa  cum o cunosteam noi pare ca isi impinge limitele cat mai departe pentru a ne forta sa reevaluam ceea ce credeam ca stim deja.

Finalul fiecarui an ne face sa simtim nevoia de a medita asupra vietii noastre, sa ne intrebam spre ce ne indreptam, ce am realizat in anul ce a trecut, ce altceva ne-am mai dori in anul care vine ….

Dar astazi nu am de gand va sa vorbesc despre obiective, dorinte sau rezolutii pentru Noul An.

In schimb, va prezint o alta perspectiva asupra anului ce se apropie.

Probabil ca ai auzit deja de faimoasa data de 21 decembrie 2012. Unii se temeau ca va reprezenta sfârsitul Pamantului sau al umanitatii … s-au facut multe speculatii in legatura cu acesta data si totusi….nimic nu s-a intâmplat. Aparent.

 

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 08/01/2015