2015 – al doilea an al devenirii noastre - Pagina 2 din 2 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

2015 – al doilea an al devenirii noastre

Si asta pentru ca Precesia Echinoctiilor a fost un prag, o schimbare masiva catre trezirea spirituala, a marcat inceputul conștiintei umane care a ajuns la maturitate. Politica “ nu inerveniti, nu puneti mâna” a fost revocata si ni s-a permis sa vedem si sa fim  vazuti si ajutati. S-a ridicat un val, s-a incheiat un experiment si o noua era avea sa inceapa. Peste 200 de ani, istoricii vor vorbi de perioada de dinainte de 21 decembrie 2012 ca de perioada “barbara” , așa  cum ii plce lui Kryon sa spuna, glumind.

Din 2013 traim intr-o perioada numita “intre timpuri”. O epoca moare, o alta se naste. Structuri sociale si paradigme vechi , bazate pe lacomie si competitie incep sa decada, in timp ce structuri noi apar in locul lor. Intre timp , e mult haos, confuzie si schimbari rapide.

2013 a fost un an de tranzitie, de dezmeticire, de rearanjare a energiilor, a fost un an de pauza in care am realizat doar ca ceva era diferit, intr-adevar. Dar nu am fost capabili sa schimbam prea multe chiar daca etapa de curatare si purificare deja incepuse.

Purificarea a fost trendul intregului an 2014, un an de frecventa 7 care ne-a pus la multe teste. Am fost confrutati cu aspectele noastre ce nu se aflau in aliniere, in echilibru; am fost fortati sa iesim din configuratiile mental-emotionale gen: ”nu merit, nu sunt iubit, nu sunt in stare, nu apartin” – ale mintii inconstiente, a trebuit sa ne confruntam fricile, sa abandonam controlul, sa dezgropam dureri si suferinte adânci , ca sa le putem vindeca pentru ca nu putem lua bagajul asta in calatoria noastra.

2014 a fost un an focalizat pe imputernicirea personala, ne-am amintit dreptul din nastere de a fi creatori in forma umana si am inceput sa afectam ușor-ușor vibratia Pamantului. Dar toate aceste schimbari nu sunt vizibile la inceput. 2014 a fost anul in care chiar am simtit ca eram ajutati sa ne schimbam pe noi dar si planeta.

Incepand cu 22 septembrie 2014, Pamantul a intrat in acea banda de energie intens ionizata, numita Centura Fotonica. Acesta este o banda de energie pe care sistemul nostru solar o va traversa pe parcursul a doua milenii.

De ce este important? Pentru ca acesta radiatie aduce schimbari majore ale Soarelui, heliosfera influenteaza Pamnatul si  determina modificari ale campului magnetic al acestuia.

 

Citeste continuarea pe Quantumcoaching.ro

 

Photo credit: Caroline Davis2010 / Foter / CC BY

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 08/01/2015