Horoscop Scorpion: Sfaturi pentru parinti cu copil Scorpion. Caracteristici ale parintelui Scorpion - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop Scorpion: Sfaturi pentru parinti cu copil Scorpion. Caracteristici ale parintelui Scorpion

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop copii si parinti » Horoscop Scorpion: Sfaturi pentru parinti cu copil Scorpion. Caracteristici ale parintelui Scorpion
horoscop scorpion - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - scorpio-759093_1920
Credit foto: Imagine de Alexas_Fotos de la Pixabay

Horoscop Scorpion. Sfatulparintilor.ro continua seria horoscopului dedicat parintilor si copiilor, astazi prezentam zodia Scorpion.

Afla cum sunt copiii dar si parintii care sunt nascuti in zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti.

Horoscop Scorpion:  23 octombrie – 21 noiembrie

Copilul nascut in zodia Scorpion: Misterios si rezervat

Vorba cunoscuta „Apele linistite sunt adanci” descriu perfect copilul tau nascut in zodia Scorpionului. Desi pare calm, se intampla multe dincolo de aparenta pe care copilul Scorpion o lasa. Ca parinte al sau, poate nu vei invata niciodata ce il face pe copilul tau Scorpion sa vibreze cu adevarat. Pentru ca acesti copii rar scot totul la iveala din ei.

Copiii Scorpion sunt firi puternice, cu vointa solida, pasionati si intensi. Iar nevoia de a se simti in siguranta ii face sa ii controleze pe altii ca si pe sine insisi. Una din nevoile primare ale acestor copii este sa aiba o conexiune puternica emotionala cu familia. Dar in mod pervers au tendinta sa testeze durabilitatea acestei conexiuni fara sa realizeze ca fac astfel.

Copilul tau Scorpion poate sa iti para in acelasi timp si afectuos si devotat si obsedat de varii subiecte. Si foarte iubitor si suparacios dar si manipulator. Scorpionii pot avea o paleta asa de larga si adanca de trairi incat de multe ori ai impresia ca acest tip de copil isi exprima doar ce se gaseste la suprafata emotiilor sale reale. Si ca ai intelege copilul cu mult mai bine daca ti s-ar permite sa patrunzi in secretele mintii sale.

Copiii Scorpion vibreaza in fata misterelor vietii si au o slabiciune in a intelege motivatiile altora.

S-ar putea sa le placa sa citeasca carti cu suspans sau sa se uite la filme de groaza de la varste fragede. Vor fi atrasi in relatii complexe de prietenie care ii vor solicita ca pe un elastic.
Este usor pentru un copil Scorpion sa alunece intr-un comportament obsesiv, razbunator si controlant. Asa ca e bine sa il inveti inca de mic pe acest copil despre importanta iertarii in viata ca si a construirii de relatii echilibrate cu alti oameni. Daca iti ghidezi bine copilul, vei putea sa il ajuti sa iti dezvolte interese de pe urma carora lumea poate beneficia intrucat isi va folosi puterea mare de concentrare, vointa si determinarea.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 27/10/2023