Horoscop Scorpion: Sfaturi pentru parinti cu copil Scorpion. Caracteristici ale parintelui Scorpion - Pagina 2 din 2 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop Scorpion: Sfaturi pentru parinti cu copil Scorpion. Caracteristici ale parintelui Scorpion

horoscop scorpion - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - scorpio-759093_1920

Sfaturi pentru cresterea copilului Scorpion:  

Imaginatia este o abilitate creativa si un instrument necesar pentru Scorpionul mistic. Oferiti-i copilului multa libertate pentru imaginatie si introduceti-l in lumea basmelor clasice, a miturilor si a povestilor de suflet. Acestea ii vor infrumuseta viata, permitand creativitatii sale sa infloreasca. O alta caracteristica a copilului Scorpion este hotararea, la fel de apriga precum a zodiei opuse, Taurul. Datorita capacitatii de a reusi, copilul va persevera pana cand isi va fi atins telul. Probabil ca viata sa va fi o lupta continua cu emotiile profunde. Insa are vointa de birui si dorinta de a reusi. Tot ce trebuie sa faceti este sa iubiti, sa respectati acest copil. Sa-i oferiti siguranta, incredere si sfaturi intelepte si astfel veti putea desavarsi devenirea spirituala a unui om.

Parintele nascut in zodia Scorpion: Puternic si tacut

Ca parinte nascut in zodia Scorpionului, vei deveni centrul emotional al familiei tale, chiar daca realizezi asta sau nu. Esti un parinte pasionat, sensibil, intens si ai legaturi foarte puternice cu copiii tai.

Copiii tai te vad ca pe o persoana complexa si misterioasa asa ca e bine sa tii cont de acest mod de a fi perceput, cu sau voia ta, ca sa faci efortul de a lupta impotriva naturii tale ca sa fii cat mai deschis si sincer. Vei avea relatii mult mai apropiate sufletesti si eficiente cu familia ta daca poti fi vulnerabil in fata lor, ceea ce include sa iti comunici sincer emotiile, trairile, fricile si in egala masura sa le asculti pe cele ale copiilor tai.

Interesul tau natural spre a cunoaste, a descoperi, spre aspecte psihologice sau istorice sau usurinta ta de a fi compatibil cu domeniul cercetarii te vor face un companion cautat de copii atunci cand ei vor avea nevoie de ajutor cu temele sau cu proiectele lor scolare. Esti de asemenea o fiinta foarte intuitiva intrucat combini concentrarea ascutita cu un punct de vedere emotional, asa ca vei avea o viziune si intuitie unica asupra sentimentelor si motivatiilor copiilor tai.

Dar orice ai intelege – sau crezi ca intelegi – despre copiii tai, incurajeaza-i sa isi puna experientele si trairile in propriile lor cuvinte si mai presus de orice nu folosi niciodata secretele lor impotriva lor. Ca Scorpion, ai tentinta jocurilor de putere, control si manipulare dar in mod evident acestea nu isi au niciun fel de loc cu copiii.

E bine sa fii constient de aceste tendinte inconstiente specifice zodiei tale si sa te focusezi in schimb sa iti cultivi o atitudine deschisa, bazata de incredere reciproca cu membrii familiei tale, sa iti dezvolti candoarea emotionala si afectiunea naturala. Daca poti sa arati aceasta fateta a ta copiilor tai, vei crea un tip de viata de casa de care fiecare membru de familie are nevoie ca sa se simta sigur si conectat pozitiv.

Imagine de Alexas_Fotos de la Pixabay

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 24/10/2021