10 trucuri pentru a slabi fara sa iti petreci prea mult timp la sala - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

10 trucuri pentru a slabi fara sa iti petreci prea mult timp la sala

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Frumusețe și stil » 10 trucuri pentru a slabi fara sa iti petreci prea mult timp la sala

Multe persoane isi doresc sa slabeasca, dar putine reusesc sa isi atinga obiectivul. O solutie rapida sau radicala pentru a slabi nu este indicata, poate duce la probleme de sanatate fara sa aiba efectele scontate. Dar exista metode usoare, la indemana oricui, pentru a slabi. Poti sa le faci in fiecare zi fara sa te rupi de la programul tau incarcat. Incearca-le si vei vedea ca dau roade.

 

1. Lasa masina acasa

Alege cat poti de des sa mergi pe jos in loc sa iei masina. Te va ajuta sa slabesti si sa te mentii in forma. Adesea este mai confortabil si mai rapid sa iei masina pana la magazin, dar gandeste-te ca nu iti faci nici un bine, nici siluetei tale, nici portofelului si, pana la urma, nici planetei.

 

 

2. Nu lua liftul, foloseste scarile

Din nou, este vorba de o economie de doar cateva minute. Incearca totusi sa urci scari de cate ori ai ocazia. Pare un lucru marunt, dar acele cateva trepte conteaza si te vor ajuta sa pierzi din kilograme.

 

 

3. Cumpara o minge de fitness

Sunt acele mingii mari pe care le poti gasit la orice magazin sportiv. Nu sunt foarte scumpe si te pot ajuta sa faci exercitii intr-un mod mai placut. Poti sa o folosesti acasa cand te uiti la televizor sau ai un minut liber.

 

 

4. Foloseste bicicleta

Exercitiile cu mingea sunt bune, dar daca vrei cu adevarat sa slabesti, trebuie sa treci la exercitii mai intense, exercitii cardio. Poti sa te plimbi cu bicicleta intr-un ritm moderat, nu neaparat alert, sau poti sa iti cumperi o bicicleta medicinala. Daca astepti reducerile, poti sa cumperi una la un pret modest. Ar fi util sa iti arate ce distanta ai parcurs si cu ce viteza pentru a putea sa iti monitorizezi activitatea zilnica in raport cu kilogramele pierdute.

 

 

5. Gaseste o activitate sau un sport care iti place cu adevarat

Uneori e foarte greu sa te mobilizezi sa te duci la sala desi iti doresti cu disperare sa slabesti. Un motiv poate fi si faptul ca este o activitate monotona si plictisitoare. Daca gasesti ceva care sa te si amuze sau distreze nu vei mai rata nici o sedinta. Poti sa alegi cursuri de dans sau inot sau, unele care iti pot fi si utile in viata de zi cu zi, cursuri de autoaparare.

 

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 22/01/2014