8 moduri naturale de a scapa de orice tip de durere - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

8 moduri naturale de a scapa de orice tip de durere

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Relaxare și wellness » 8 moduri naturale de a scapa de orice tip de durere

Din nefericire, durerea este ceva foarte des intalnit in vietile noastre, ale tuturor. Fie ca te-a intepat o albina, fie ca te doare capul sau spatele, fie ca te-ai epilat cu ceara in zona inghinala si acum suferi din cauza asta, cert este ca in marea majoritate a cazurilor nu poti scapa de durere doar inghitind o simpla aspirina. Noi iti propunem cateva metode naturale care ajuta la diminuarea intensitatii durerii, fara sa de indopi de analgezice.

 

1. Daca iti vine sa injuri, da-i drumul!

Cercetatorii britanci au demonstrat ca atunci cand tragi o injuratura zdravana, creste toleranta la durere. Eliberezi energiile negative si parca parca incepi sa-ti mai revii. Injuratul atrage dupa sine o serie de reactii fizice si hormonale benefice pentru organism.

 

 

2. Uita-te pe fotografii

Sa incepi sa-ti rasfoiesti Iphone-ul sau arhiva laptopului sau pur si simplu, un album de poze, inseamna sa revezi fetele celor dragi, care-ti zambesc din fotografii. Asta te poate destinde, cu siguranta. S-a demonstrt int-un laborator ca femeile care in timpul unei dureri acute s-au uitat la fetele partenerilor lor au inceput sa simta mai putina durere decat persoanele care au privit tot felul de alte obiecte sau fete straine.

 

 

3. Gandeste-te intens la o fantezie sexuala

Lasa-ti mitnea sa zburde si daca cumva e si partenerul tau in preajma, dati drumul imaginatiei voastre si profitati de asta. Fanteziile iti vor distrage atentia de la durerea care pare sa te sacaie la nesfarsit; si vei vedea ca… punand in practica fanteziile, durerea o sa treaca. Sau macar se va atenua.

 

 

4. Respira rar si adanc

Te-ar ajuta exercitiile tip yoga pentru asta. Dar chiar daca nu practici asa ceva, incearca sa te linistesti, inchide ochii si trage adanc aer in piept. Inspira si expira profund si rar.

 

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 20/05/2013