Cum influenteaza acizii grasi Omega-3 dezvoltarea copiilor - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cum influenteaza acizii grasi Omega-3 dezvoltarea copiilor

Sfatulparintilor » Zona Verde » Cum influenteaza acizii grasi Omega-3 dezvoltarea copiilor
Sfatulparintilor.ro - Acizi grasi omega-3 pentru copii - Secom

Acizii grasi Omega-3 sunt extrem de importanti pentru cresterea armonioasa a copiilor, deoarece ajuta la dezvoltarea si functionarea normala a sistemelor cerebral, ocular si cardiovascular. DHA si EPA reprezinta principalii acizi grasi Omega-3 care, desi sunt esentiali pentru sanatatea organismului, nu pot fi sintetizati in organism, fiind necesar aportul lor din alimente precum peste, lapte, nuci, conopida, seminte de in sau din suplimente alimentare. Produsul Pure DHA, de la Secom®, ajuta la imbunatatirea functiilor cerebrale si la reducerea manifestarilor in afectiunile neuro-psihiatrice datorita formulei sale complexe pe baza de acizi grasi Omega-3 – EPA si DHA, in concentratii optime, vitamina E, A si D.

 

 Ce fac acizii grasi DHA si EPA pentru copilul tau?

Acidul docosahexaenoic, cunoscut sub numele de DHA, este acidul structural al creierului, reprezentand 30% dintre grasimile din componenta acestuia. Este stiut faptul ca numai in primul an de viata, creierul copilului isi tripleaza dimensiunea, iar aportul de DHA poate sustine organismul in timpul acestei dezvoltari rapide.  Acest acid este foarte important pentru dezvoltarea optima a sistemelor cerebral, nervos central si cardiovascular.

EPA sau acidul eicosapentaenoic are rol esential in reglarea proceselor fiziologice fundamentale ale organismului, cum sunt diviziunea si cresterea celulara, secretiile hormonale si transportul nutrientilor la nivel celular.

 

 

Cum ii ajuta acizii grasi Omega-3 pe copiii care sufera de ADHD?

Potrivit studiilor recente, peste 3% din copiii de astazi sufera de ADHD, o tulburare comportamentala care se manifesta prin deficit de atentie si hiperactivitate sau impulsivitate. Simptomele acestei afectiuni sunt agitatia, dificultatea copilului de a se concentra, de a respecta indicatiile parintilor, educatorilor sau profesorilor si de a-si organiza activitatea. La copiii care sufera de ADHD, s-a constatat ca nivelul acizilor grasi Omega-3 este mai scazut, fiind necesar un aport de EPA si DHA pentru a sustine dezvoltarea normala a functiilor cerebrale si pentru imbunatatirea comportamentului.

 

 sfatulparintilor.o - Pure DHA - secom

Despre produsul natural Pure DHA:

Pure DHA de la Secom®, datorita formulei complexe pe baza de acizi grasi Omega-3: EPA si DHA, vitamina A, D si E, ajuta la dezvoltarea inteligentei copiilor prin imbunatatirea performantelor cognitive, de concentrare si de memorare si la imbunatarirea somnului, vederii si auzului. Ajuta la reducerea manifestarilor in afectiunile neuro-psihiatrice: autism, ADHD, schizofrenie, diskinezie tardiva, depresie si sindrom Down.

Prezentarea produsului Pure DHA sub forma de capsule gelatinoase moi, cu gust de fructe, face ca acesta sa fie mai usor de administrat copiilor.

 

Pure DHA este un supliment alimentar. Se recomanda citirea cu atentie a informatiilor de pe ambalaj.

 

 

Cuvinte cheie: , , ,
Data articol: 10/02/2012