Shop
Ultimele 100 de articole

Ce inseamna cand visezi cai. Semnificatii in functie de culoare. Interpretarile lui Freud si Jung

10 ianuarie 2021, , Vizualizări:
ce inseamna cand visezi cai - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - horses-2904536_1920

Ce inseamna cand visezi cai: Tranzactii

Daca visezi ca achizitionezi un cal, inseamna ca vei avea success la bani, mai ales daca lucrezi in domeniul vanzarilor. Daca visezi ca vinzi  calul, poate insemna un conflict cu cineva.

Ce inseamna cand visezi cai: Semnificatii biblice

In textele biblice, calul alb este asociat lui Iisus Hristos sau Duhul sfant, iar calul negru este asociat cu puterea interna, cu energia necesara depasirii situatiilor dificile din viata.

Ce inseamna cand visezi cai: Interpretarea lui Carl Jung

Carl Jung spunea ca atunci cand visezi un cal primesti mesajul ca trebuie sa te concentrezi pe puterea interioara. Potrivit acestuia, calul este un semn de bine.

Ce inseamna cand visezi cai: Interpretarea lui Sigmund Freud

Sigmund Freud asociaza calul cu dorinta sexuala. Potrivit acestuia, calul reprezinta conexiunea romantica sau sexuala cu o anumita persoana.

Ce inseamna cand visezi cai: Cai alergand

Caii alergand in vis inseamna, in general, o actiune de-a ta cu privire la adevar. “Fugi” de un adevar? Incerci sa ascunzi ceva? “Fugi” de o responsabilitate? Calul fuge spre tine? Acesta este mesajul primirii unei recompense. Sau poate insemna ca ti-ai ratacit drumul, iar altcineva te ajuta sa-l regasesti. Cand visezi un cal care “evadeaza”, poate fi mesajul nevoii de evadare emotionala. Poate ca trebuie sa te eliberzi de temeri, de fricile din trecut.

Ce inseamna cand visezi cai: Cai in grajd

Caii inchisi in grajd reprezinta temerile cu privire la viitor sau constrangerile exercitate de ceilalti asupra ta. Sau poate insemna nevoia ta de libertate. De asemenea, mesajul poate fi ca te protejezi de ceilalti. Sau tu insuti iti blochezi drumul.

Sursa: auntyflo.com

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.