Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 3 august 2021

02 august 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 18 noiembrie

Simti ca se accelereaza simptomele ascensiunii? Experimentezi o sete accentuata, mancarimi, iritatii? Simti ca iei foc pe interior? De ce se intampla toate acestea? Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la EldoRa si Siman, lucratori de lumina si mesageri din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta EldoRa si Siman

În perioada în care este deschis Portalul Leului (28 iulie – 12 august, cu „vârful” pe 8 august) este posibil să experimentați simptome ale Ascensiunii foarte intense, așa că fiți atenți la corpul vostru fizic. Odihniți-vă, pe cât posibil, aveți grijă de voi înșivă, luați-vă timp pentru a vă relaxa, stați departe de energiile de vibrație joasă care vin din exterior, în măsura în care puteți. Este posibil să experimentați mâncărimi, iritații, epuizare, o sete accentuată, să simțiți că luați foc în interior și de asemenea, este posibil să treceți printr-o curățare puternică la nivelul sistemului digestiv, o detoxifiere a intestinelor care va fi relativ intensă.

Adaptați-vă dieta, hidratați-vă și faceți mișcare, în măsura în care este posibil, pentru că asta vă va ajuta să suportați mai ușor aceste simptome ale Ascensiunii. De asemenea, în această perioadă capacitățile voastre de manifestare sunt mult mai mari, așa că fiți atenți ce gândiți, ce spuneți, ce faceți. (EldoRa)

De asemenea, in perioada Portalului Leului, fiecare dintre noi vom avea parte de oportunități uriașe și va fi necesar să luam decizii foarte importante. Și poate că unii dintre voi o să vă simțiți copleșiți când veți fi puși în această situație. Poate că unii dintre voi veți fi concediați sau partenerul vostru va pune punct relației sau vă veți certa cu un prieten. Conștientizați că asta nu e ceva „rău” ce vi se întâmplă, ci este ceva ce se întâmplă spre Binele vostru.

Energiile acestui Portal fac asta în beneficiul vostru.

Dacă voi simțeați că este necesar să dați drumul unei situații/ persoane/ relații, dar nu vă hotărați să faceți asta, energiile acestui Portal o fac pentru voi, vă dau brânci în afara acelei situații/ relații și vă transmit: „Cu plăcere!”. Și când se întâmplă asta poate să pară că viața ta este dată peste cap, să te simți distrus, dar din perspectiva sufletului tău este exact ceea ce aveai nevoie ca să evoluezi, este parte a procesului de eliberare a vechilor ancore din 3D. Noi primim indicii/ semne că a venit vremea să facem o schimbare; dacă opunem rezistență, dacă refuzăm să urmăm acele semne, Universul ne dă semne din ce în ce mai dure, iar în final, dacă noi continuăm să le ignorăm, vom experimenta o criză majoră/ un dezastru.

Ca atare, este de preferat să urmați semnele care vă sunt date, pentru că dacă nu faceți voi de bună voie acele schimbări, le va face Universul în locul vostru și va fi mult mai dureros. Înțelegeți că sufletul vostru are un Plan pentru viața voastră umană și dacă a venit vremea ca ceva/ cineva să iasă din viața voastră, va ieși, indiferent cât vă opuneți. Puteți face acea schimbare de bună voie sau va fi făcută „cu forța”; credeți-mă vă va fi mai ușor dacă o faceți de bună voie. (EldoRa&Siman)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.