Shop
Ultimele 100 de articole

8 august 2021. Cea mai norocoasa zi din an! Ce aduce magia Portalului Leului? Ritual de purificare si atragere a abundentei

07 august 2021, , Vizualizări:
portalul leului - 8 august 2021 - sfatulparintilor.ro - astronomy-3173669_1920

Pregateste-te sa iti manifesti magia sezonului Leului deoarece, pe 8 august 2021, Soarele in Leului si stralucitoarea stea Sirius se aliniaza pentru a forma Portalul Leului. Aceasta vibratie spiritual este amplificata de Luna noua in Leu care are loc in aceeasi zi. Intre aceste evenimente astrologice intervine si magia cifrei 8 (a opta zi din a opta luna a anului). Acesta este motivul pentru care ziua de 8 august 2021 este considerata cea mai norocoasa zi din an. O zi numai buna pentru a manifesta abundenta in viata ta. Nu dormi, dar viseaza mare!

Ce este portalul Leului?

Dar ce este mai exact portalul Leului? Este o combinatie intre Soare, aflat in semnul sau de origine – Leu, si steaua Sirius care se ridic ape cer si care devine vizibila in jurul datei de 8 august in fiecare an. Cumulat cu energia vibratiei 8, acesti factor canalizeaza o energie de bun augur care face din ziua de 8 august una deosebit de norocoasa pentru manifestarea succesului si transformarea viselor in realitate.

Rasaritul si alinierea lui Sirius cu Soarele au fost considerate evenimente foarte importante in culturile antice. Alinierea lui Sirius cu Pamantul coincide si cu momentul in care constelatia Orion se aliniaza perfect cu piramidele din Giza, creand o trinitate care deschide Portalul Leului. Momentul 2021 este cu atat mai puternic cu cat este insotit de Luna noua in Leu.

De aceea aceasta zi de 8 august 2021 are o insemnatate aparte. Este un moment prielnic pentru a-ti stabili noi proiecte, de a incepe actiuni noi pentru prosperitate si abundenta.

Citeste si: Evenimente astrologice AUGUST 2021. Luna noua in Leu, Portalul Leului, Luna plina albastra. Esti pregatit?

Portalul Leului in astrologie

Din punct de vedere astrologic, steaua Sirius (cea de-a doua ca stralucire de pe cer, dupa Soare) este denumita Soarele spiritual. Ea este considerate steaua iluminarii, a ascensiunii spiritual, a stabilirii telurilor si obiectivelor inalte. In sezonul Leului, Sirius urca pe cer si devine vizibila la est de linia orizontului.

Portalul Leului se deschide cand Pamantul si Sirius se aliniaza. Energia zodiei Leului simbolizeaza puterea, curajul, mandria, regalitatea. Pentru ca si Soarele este aici, aceste caracteristici se amplifica.

Ziua de 8 august este considerata varful de putere al acestui portal, cu atat mai mult cu cat in acest an are loc si Luna noua tot in Leu. Aceasta lunatie sporeste pasiunea si abilitatea de a o lua din nou de la inceput.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.