Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 29 iulie 2021

28 iulie 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 7 septembrie

Unii dintre oamenii apropiați au comportamente complet deplasate? Ce poți face când ai parte de astfel de experiențe cu cei din jur? Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Kerry K, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Kerry K.

Unul dintre aspectele ciudate legate de simptomele Ascensiunii este acela că în ultima vreme tot mai mulți oameni se comportă într-un mod absolut surprinzător, care nu-i caracterizează. De exemplu, poate că vi s-a întâmplat și vouă să constatați că unii dintre oamenii apropiați au comportamente complet deplasate, deși știți că ei nu sunt genul să vă trateze într-un mod lipsit de respect. Vreau să vă explic de ce se întâmplă asta. Totul ține de faptul că în această perioadă oamenii trec prin situații care îi aduc într-o stare de frică profundă/ în tiparul supraviețuirii, ceea ce îi face să se lase conduși de instinctele lor primare. Când ai ajuns într-o stare dezechilibrată, când te simți în pericol, nu te mai gândești decât la tine și pierzi din vedere tabloul de ansamblu. Deci nu este vorba că acei oameni nu mai au bunătatea, compasiunea și respectul pentru tine pe care le-au manifestat până acum; pur și simplu ei au intrat într-o stare de vibrație joasă, în care nu mai pot accesa acele calități ale lor. Ce poți face când ai parte de astfel de experiențe cu cei din jur? Rămâi în spațiul inimii și îi tratezi pe oamenii respectivi cu compasiune. (Kerry K.)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.