Zodia Leu. Totul despre barbatul Leu. Totul despre femeia Leu - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Zodia Leu. Totul despre barbatul Leu. Totul despre femeia Leu

Sfatulparintilor » Totul despre zodii » Zodia Leu. Totul despre barbatul Leu. Totul despre femeia Leu
zodia Leu

Zodia Leu. Incepand din 22 iulie si pana la 22 august ne bucuram de maiestuosul Leu. Semn de Foc, alaturi de Berbec si Sagetator, Leul este o persoana optimista, in cautarea constientei de sine si a dezvoltarii increderii de sine. Are inima buna, insa cateodata este prea mandru si poate parea ca-i neglijeaza pe cei din jurul sau. Ii place sa se bucure de viata, sa rada si sa se distreze.

Afla aici cum influenteaza zodia Leul celelalte zodii.

Despre zodia Leu

Al cincilea semn al zodiacului

Semn: Fix

Element: Foc

Energie: Yang

Conducator planetar: Soare

Polaritate: pozitiv

Motto: Eu vreau

Piatra: Rubin

Culoare: Auriu

Parti de corp guvernate de Leu: inima, coloana, spate

Cuvinte cheie despre Leu: mandrie, stralucire, ambitie

Caracteristici generale zodia Leu

Stralucitor, inteligent, cald, curajos, Leul este un lider innascut. Este gata oricand sa lichideze nedreptatea. Sunt persoane mandre, au foarte mare incredere in fortele proprii, nu stiu ce este modestia.

Leul este intens si energic, este om de actiune. Leul face, Leul desface. Si-a capatat renumele de arogant, insa este judecat gresit. Leul este pasional, vrea ce e mai bun. Este un aventurier, ii place luxul.

Desi vor tot timpul atentie, ei nu sunt niciodata agresivi sau lipsiti de politete.

Leii sunt uimitori. De altfel, chiar numele lor o spune:

L – Lideri

E – Energici

U – Unici.

Mai multe caracteristici gasesti aici.

Dragoste, prieteni si familie zodia Leu

Semn de Foc, Leul este pasional, isi exprima sentimentele cu usurinta si cu claritate. Cand sunt indragostiti, Leii sunt amuzanti, loiali, respectuosi, foarte generosi. Vor prelua rolul de lider in cuplu si te poti baza oricand pe forta si initiativa lor. Leul are nevoie de un partener care sa-i semene, sa fie constient de calitatile sale, sa aiba acelasi nivel intelectual, sa se exprime liber.

Viata amoroasa a Leului poate fi o adevarata aventura. Leul intelege, insa, foarte bine limitele si nu se angajeaza in relatii sexuale fara a avea o conexiune intima cu partenerul. Este senzual, cauta satisfacerea propriilor placeri, dar si pe ale partenerului.

Compatibilitati zodia Leu: Berbec, Gemeni, Balanta, Sagetator

In relatiile de prietenie este loial si demn. Leul simte nevoia sa-i ajute pe ceilalti. Nu este o persoana singuratica, dimpotriva, vrea sa fie inconjurat tot timpul de prieteni, rude.

Leii sunt firi independente si vor “fugi” rapid din cuibul parintesc. Totusi, vor fi mandri de radacinile lor si vor fi protectori cu rudele, in special cu parintii.

Compatibilitatile cu celelalte zodii le gasesti aici.

Citeste continuarea: 1 2

Cuvinte cheie: ,
Data articol: 23/07/2023