Shop
Ultimele 100 de articole

Fata ascunsa a zodiilor. Ce nu vor vrea sa afle altii despre ele

14 iunie 2018, , Vizualizări:
fata ascunsa a zodiilor - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - beautiful-16736

Cu totii avem micile noastre secrete, lucruri pe care nu suntem dispusi sa le aratam tuturor. Dar astrologii ne dau de gol. Iata fata ascunsa a zodiilor. Ce nu vrei sa vada ceilalti la tine.

 

Berbec

Berbecule, tu nu vrei sa se afle despre tine ca esti o persoana sensibila. Toata lumea stie ca esti calm si calculat, chiar detasat si rece. Insa esti om si ai si tu momentele tale de slabiciune. N-ai vrea, insa, sa faci un motiv de lauda din asta.

 

Taur

Taurule, tu n-ai vrea sa se stie despre tine ca n-ai incredere in tine. Pari tot timpul stapan pe situatie, dar multe frici te pun la incercare. Insa n-ai recunoaste niciodata acest lucru. Doar nu vrei sa-si schimbe lumea parerea despre tine, nu?!

 

 

Gemeni

Geamanule, tu n-ai vrea sa se stie despre tine ca, de fapt, in adancul sufletului tau esti o persoana singuratica. Desi esti tot timpul in centrul atentiei, tu ai vrea sa stai mai mult singur. Nu esti deloc extrovertitul pe care il afisezi. Ba chiar te extenueaza discutiile cu toata lumea.

 

Rac

Racule, tu n-ai vrea sa afle despre tine ca habar n-ai ce faci. Dai tot timpul impresia ca le stii pe toate. In realitate, insa, ai avea nevoie de sfaturile celor din jurul tau. Numai ca n-ai recunoaste niciodata acest lucru.

 

 

Leu

Leule, tu n-ai vrea sa se stie despre tine ca te indoiesti de tine insuti. Tu, care esti Regele, cum sa recunosti faptul ca te fortezi sa fii cel mai bun si ca ti-e frica sa nu dai gres?!  Lumea stie despre tine ca esti puternic, stralucitor, lider innascut. Ar fi o esec total pentru tine sa-ti recunosti slabiciunile.

 

Fecioara

Draga Fecioara, tu n-ai vrea ca lumea sa stie despre tine ca esti un romantic incurabil care tanjeste dupa o poveste de dragoste ca-n basme. Acesta este marele tau vis, desi n-ai vrea sa se afle ca ai o latura la fel de siropoasa ca telenovelele.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.