Cum sunt femeile nascute in luna august. Ce au ele deosebit? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cum sunt femeile nascute in luna august. Ce au ele deosebit?

Sfatulparintilor » Totul despre zodii » Cum sunt femeile nascute in luna august. Ce au ele deosebit?
Cum sunt femeile nascute in luna august

Femeia nascuta august este fantastica. Si nu, nu sunt cuvinte mari, este purul adevar. Calda, atragatoare, eleganta si foarte prietenoasa, femeia nascuta in luna august este ceea ce-ti doresti in cercul tau de prieteni.

Iata cum sunt femeile nascute in luna august.

 

Iubesc complimentele

Femeile nascute in luna august adora sa fie in centrul atentie, sa li se faca complimente. Actioneaza ca sic and ar face parte din familia regala si sunt tot timpul la curent cu ultimele aparitii in materie de haine, incaltamine sau accesorii.

Mame model

Cu o asa atitudine de invingatoare, nu ar fi de mirare ca si copiii ei sa ii urmeze pasii. Mama nascuta in luna august isi educa copiii sa aiba incredere in ei, sa-si cunoasca valorile, sa fie independenti si mandri de ceea ce realizeaza.

Ce să faci și ce să NU faci în sezonul Fecioarei. 23 august – 22 septembrie. Atenție la punctul 5!

Au calitati de lider

Femeile nascute in luna august stiu unde vor sa ajunga si vor convinge si pe altii sa le urmeze. Daca esti genul de persoana care vrea sa tina totul sub control nu prea ai ce cauta in cercul lor de prieteni.

Sunt firi atletice

Femeile nascute in luna august iubesc miscarea, sportul, orice ii activeaza spiritul de aventura. Ii place foarte mult sa fie in forma si sa fie admirata pentru corpul tonifiat. De aceea petrece si foarte mult timp in oglinda sau ingrijindu-se.

7 LUNI cu Marte în Gemeni. La ce sa fim atenți până în martie 2023? Sfaturile astrologilor!

Vor respect

Nu incerca sa faci pe seful cu o femeie nascuta in luna august. Daca o respecti, iti va arata respect. Te va asculta, dar nu va accepta totul fara “dar si daca”. Isi stie valoare si te va considera egalul ei daca stii cum sa o apreciezi.

sursa: dazzling.news

foto: Depositphotos.com

Data articol: 03/08/2023