Shop
Ultimele 100 de articole

Acestia sunt VAMPIRII EMOTIONALI ai zodiacului! 5 zodii care TE EXTENUEAZA energetic

12 octombrie 2021, , Vizualizări:
VAMPIRII EMOTIONALI ai zodiacului

Vampirii energetici sunt peste tot. Specialistii spun ca DOAR cinci zodii din intreg horoscopul au tendinta de a-i vampiriza emotional pe ceilalti. Vampirismul emotional presupune consumarea energiei celorlalti prin mijloace emotionale. Chiar si cand stai in preajma lor pentru cateva minute te simti extenuat, ca si cand lumea ta s-ar prabusi. Efectele negative ale acestor oameni apar chiar fara ca ei sa-si dea seama, inclusiv atunci cand sunt in preajma oamenilor dragi.

Astrologii au alcatuit o lista a zodiilor care au tendinta de a fi vampiri emotionali si ce caracterisitici contribuie la vampirizarea energetica a celorlalti. Daca faci parte din aceste zodii, fii constient de actiunile tale si poate, in acest fel, mai poti reduce din stresul pe care il cauzezi celorlalti.

TAUR

Taurul vampirizeaza emotional prin nevoia lor constanta de a cere celorlalti validarea. Tanjesc dupa laude, se vaita cand lucrurile nu ies asa cum si-ar fi dorit, se victimeaza cand au prea mult de lucru. Se inconjoara de oameni pe care apoi ii acuza ca i-au ranit. Desi nu este deloc asa!

Copiii au reintrat in colectivitate! Ce poti face ca sa ii protejezi?

FECIOARA

Fecioara vampirizeaza emotional prin dorinta ei acerba de a-i critica pe ceilalti. Spun tot timpul ce simt, fara sa se gandeasca la consecintele spuselor lor. Fecioara reuseste sa-i faca pe ceilalti sa se simta la fel de prost cum se simte ea cand isi vede defectele si neajunsurile. Ceea ce nu este deloc un lucru bun, nici pentru “victime”, nici pentru “agresor”.

RAC

Racul vampirizeaza emotional prin nevoia lui constanta de a se baza pe ceilalti. Fericirea lui este conditionata de oamenii din jur. Poate rezolva aceasta situatie doar incercand sa fie mai independent si sa nu se mai izoleze de ceilalti. Ceea ce, pentru un Rac, nu este deloc simplu.

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 13 octombrie 2021

SAGETATOR

Sagetatorul este vampir emotional prin nevoia lui de a intra in sufletul oamenilor. Te face sa te simti bine, iti ridica moralul, apoi te paraseste fara un motiv anume. Dispare din viata ta fara sa clipeasca. Nu stii niciodata la ce sa te astepti din partea unui Sagetator.

BERBEC

Berbecul este vampir emotional pentru ca isi varsa furia si frustrarea pe cei dragi, rude si prieteni. El munceste din greu si ramane cu putin timp liber, ceea ce inrautateste situatia. Cand esti alaturi de el, vei observa ca parca nu este niciodata fericit, tot timpul ii lipseste ceva. Indiferent ce ai face pentru el ca sa se simta bine, nu-l poti ajuta.

Sursa: awarenessact.com

Imagine de Mystic Art Design de la Pixabay

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.