Cum sa cuceresti un barbat nascut in zodia VARSATOR - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cum sa cuceresti un barbat nascut in zodia VARSATOR

Sfatulparintilor » Totul despre zodii » Cum sa cuceresti un barbat nascut in zodia VARSATOR
Cum sa cuceresti barbatul varsator - sfatulparintilor.ro - Depositphotos_52521569_L

Ca sa cuceresti un barbat Varsator nu e foarte greu, atat timp cat nu ii dai de inteles ca vrei sa-l “legi” de tine pentru totdeauna. Aplica aceste tactici si iti va fi chiar simplu sa ajungi la inima lui.

 Daca vrei sa stii totul despre barbatul Varsator, citeste aici.

Iata cum sa cuceresti un barbat Varsator

1. Apeleaza la excentricitate

Barbatul Varsator nu este deloc traditionalist si este atras de tot ce este neobisnuit si care iese din anonimat. Astfel ca, daca vrei sa ii atragi atentia, trebuie sa fii diferita de tot ce stie el. Va trebui sa iti pui in valoare originalitatea, sa te imbraci la moda, fara a transforma hainele intr-o “uniforma”. Imbraca-te in ceva care chiar te pune in evidenta, nu doar pentru ca este la moda.

2. Cultiva prietenia

Barbatul Varsator vrea intai sa fie prietenul femeii, apoi trec la alt nivel. Partea mai problematica este ca lui ii place sa isi faca foarte multe prietene. Si se descurca mai greu intr-o relatie “unu-la-unu”. De aceea se si teme sa isi asume vreun angajament amoros. Majoritatea relatiilor de cuplu ale Varsatorilor pornesc de la o pritenie care se transforma in aventura amoroasa mai tarziu. Nu sari in patul tau din prima, deci nu te grabi.


3. Da-i libertate

Cea mai mare greseala pe care o poti face cu un barbat Varsator este sa ii ameninti in vreun fel pretioasa-i libertate. Rebelii zodiacului, Varsatorii nu vor tolera nicio forma de control sau manipulare. Cu cat incerci mai mult sa “legi” de tine un barbat Varsator, cu atat il vei indeparta. Nu are niciun rost sa aplici tactici de a-l face gelos. Este cel mai putin posesiv semn zodiacal.


4. Nu deveni prea sentimentala

Varsatorii sunt firi care se bazeaza pe logica si mai putin pe sentimente. Asa ca nu este o metoda buna sa devii prea sentimentala alaturi de un barbat din acesta zodie. Chiar se pot simti inconfortabil langa o persoana care spune deschis ce simte. Apeleaza la intelectul lui mai degraba, decat la sentimente.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 26/01/2022