Cum sa cuceresti un barbat nascut in zodia SCORPION - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cum sa cuceresti un barbat nascut in zodia SCORPION

Sfatulparintilor » Totul despre zodii » Cum sa cuceresti un barbat nascut in zodia SCORPION
Cum sa cuceresti un barbat scorpion

Daca vrei sa cuceresti un barbat SCORPION, trebuie sa fii cu bagare de seama. Nu este o misiune foarte usoara, dimpotriva, am putea spune.

Iata 7 moduri cum sa cuceresti un barbat nascut in zodia SCORPION.

1. Creeaza-ti un aer misterios

Acesta este sfatul numarul unu, caci Scorpionului ii place misterul, intriga. Cu cat te gaseste mai fascinanta, cu atat va dori sa te cunoasca mai bine. Nu ii spune totul din prima, lasa lucrurile descoperite unul cate unul. Da-i sansa sa rezolve un puzzle. Daca te prezinti in fata barbatului Scorpion ca o carte deschisa isi va pierde rapid interesul. Atentie, insa, sa nu duci lucrurile in extrema cealalta sis a incepi sa minti in vreun fel. Va da inapoi la primul semn ca nu spui adevarul.

Daca vrei sa stii si mai multe despre barbatul SCORPION, citeste aici.

2. Spune adevarul direct

Barbatul Scorpion nu va aprecia nicioada persoana care se joaca cu focul. In momentul in care isi pierde increderea in cineva, Scorpionul nu va mai acorda a doua sansa. Nici macar minciunile nevinovate nu sunt acceptate. Se va considera tradat. Mai bine spui adevarul direct. Va respecta franchetea, chiar daca e ceva rusinos la mijloc.

3. Stimuleaza-i libidoul

Nu trebuie sa arati bine ca in revista pentru a atrage un barbat Scorpion. Insa trebuie sa ai mult sex-appeal. Trebuie sa-ti pui in valoare erotismul ca sa-i stimulezi libidoul. Flirteaza, foloseste-te de contactul vizual astfel incat sa-ti citeasca gandurile. Atentie, insa, sa nu te duci nici in zona vulgara.

4. Nu te lasa cucerita din prima

Nu trebuie sa fii un “trofeu” usor de obtinut. Lasa-te mai greu cucerita, chiar daca ii transmiti semnalul ca esti disponibila. Cu cat ii starnesti mai mult interesul, cu atat te va dori mai mult. Daca nu se simte provocat, te va considera plicitisitoare.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 26/10/2021