Cum sa cuceresti un barbat nascut in zodia BALANTA - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cum sa cuceresti un barbat nascut in zodia BALANTA

Sfatulparintilor » Totul despre zodii » Cum sa cuceresti un barbat nascut in zodia BALANTA
Cum sa cuceresti un barbat BALANTA

Daca vrei sa cuceresti un barbat BALANTA, trebuie sa-l convingi ca esti jumatatea perfecta. Persoana care il completeaza ca sa echlibreze balanta. Iar daca vrei sa stii si mai multe despre barbatul BALANTA, citeste aici.

Iata 7 moduri cum sa cuceresti un barbat nascut in zodia BALANTA.

1. Fii confidenta lui

Barbatii Balanta au nevoie mai intai de o prietena, apoi de o iubita. Daca vrei sa-l cuceresti, castiga-i increderea. Devino confidenta lui, persoana in fata careia se destainuie, persoana care il intelege si care nu-l judeca. Daca reusesti aceste lucruri, usor, usor, se va indragosti de tine.

2. Lasa-i optiuni

Barbatului Balanta ii place la nebunie sa flirteze, iar lucrul care il doboara rapid este gelozia. Va trebui sa dai dovada de diplomatie si sa-i intelegi aceasta latura, fara a-l presa sa-si asume angajamente in cee ace te priveste. Barbatului Balanta ii place sa se joace, sa isi pastreze optiunile deschise pentru cat mai mult timp. Indecizia lor este deja proverbiala. Te poti astepta si sa anuleze cateva intalniri, chiar in ultimul moment. Cand va decide,  insa, ca tu esti “aleasa”, nu-i mai trebuie altceva. Doar ca ii ia mult timp sa se hotarasca!

Citeste si: Zodia Balanta. Totul despre barbatul Balanta. Totul despre femeia Balanta


3. Fii ultra-politicoasa

Pastreaza-ti calmul, vocea joasa si limbajul politicos in preajma unui barbat Balanta. Nu ii place deloc cearta. Emotiile puternice sunt foarte greu de gestionat pentru el si il sperie iesirile nervoase. Barbatul Balanta isi doreste o viata linistita, fara conflicte. Tine mereu cont de faptul ca tipatul, injuratul si, in general, comportamentul agresiv primesc bile negre si indeparteaza un barbat Balanta.

4. Asculta

Barbatului Balanta ii place sa comunice. Iar pentru a comunica trebuie sa aiba alaturi un bun ascultator. Asculta barbatul Balanta, participa activ la conversatie. Ii place foarte mult sa vorbeasca despre proiectele lui, despre ideile sale. Si, cum este foarte greu sa ia decizii, un bun ascultator il poate ghida.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 06/10/2023